Gratis: Hør Chris McDonald tale varmt for livsstilsændringer

1. marts 2017 Samfund
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Livsstilsændringer er temaet, når Chris McDonald den 5. april gæster Sønderborg Kommune med et foredrag for borgere med kroniske livsstilssygdomme. Foredraget tager udgangspunkt i sundhedsappen LIVA, som giver gratis vejledning i at ændre livsstil.

Flere end hver tredje borger i Sønderborg Kommune lider af en kronisk livsstilssygdom som KOL, diabetes, hjerte-kar-sygdom eller overvægt. Kommunen tilbyder nu disse borgere råd og vejledning via sundhedsappen LIVA. I den anledning har Sønderborg Kommune inviteret Chris McDonald, der den 5. april holder foredrag om, hvordan ændrede kost- og motionsvaner kan kurere livsstilssygdomme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Chris McDonald har gennem en årrække i sine tv-programmer vist, at det med den rette vejledning og støtte kan lade sig gøre at ændre livsstil. I sine seneste programmer, U-turn, har Chris McDonald hjulpet type 2-diabetikere til at smide både overvægt og medicin med en kombination af masser af træning og sund kost, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Alle interesserede borgere kan hente og tilmelde sig LIVA. Den kan findes i både Apples App Store og i Google Play. Den er gratis, og det samme er vejledningsforløbet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foredraget med Chris McDonald foregår den 5. april 2017 klokken 19 på Comwell i Sønderborg og er også gratis.

Tilmelding er af pladshensyn nødvendig og sker via sonderborg.liva-app.dk

Målgruppen i Sønderborg

  •  11.000 voksne borgere (18 pct.) der er svært overvægtige med et BMI over 30.
  •    3.700 borgere (6 pct) som lider af type 2 diabetes.
  •    2.500 borgere (4 pct.)  der lider af KOL.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)
Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juni 2022 112, Sønderborg

Politiet er klar til at hente borgere der udebliver fra Fogedretten

27. juni 2022 112

I øjeblikket behandler fogedretterne i Syd- og Sønderjylland mange sager, hvor borgere skal møde op for at få deres udestående afgjort. Desværre er der personer – primært skyldnere – som udebliver, og som politiet derfor må anholde for at sikre, at de møder op i retten, skriver politiet i en pressemeddelelse. Politiet i Sønderborg har […]

Læs mere...