Gratis: Kom og hør drengekor synge i kasernen

10. juni 2019 Kultur

70 drenge fra skoler i Sønderborg Kommune samt Sønderjysk Drengekor giver sangen fuld gas med korprøver og koncert.

“Vi er nået til kulminationen på sangcentrets drengesangprojekt 2019, og efter korprøver ude på de enkelte skoler, er det nu tid til at samle drengene til fællesprøve og koncert”, fortæller kunstnerisk leder Mette Rasmussen i en pressemeddelelse.

“Det er en skrøne, at drenge ikke vil synge – de vil, og de kan! Der er fuld fart på både energi, humør og sangstemmer, når drengene mødes, og det er en kæmpe fornøjelse at se og høre dem”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi håber naturligvis på, at nogle af dem bliver så bidt af at synge, at de har lyst til at synge i kor i deres fritid, men det er slet ikke det primære formål med projektet – vi ønsker blot at give drengene en god sangoplevelse, som de kan tage med sig videre i livet – og måske endda med boostet selvtillid og sangglæde”, siger Mette Rasmussen.

Koncerten på onsdag kl. 17.30-18.00 er offentlig og gratis og foregår i sangcentrets lokaler på Sønderborg kaserne.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 COVID-19, Sønderborg

Stadig fald i antallet af Corona-smittede

28. november 2021 COVID-19

Dagens tal fra Statens Serum Institutut viser, at der nu er 306 personer i Sønderborg Kommune, som er smittet med Corona og det er et lille fald på 24 siden lørdag. Den seneste uge har 14.304 lokale taget en pcr-test og 2,13 procent af dem fik et ‘positivt’ resultat. Mandag genindføres brugen af mundbind flere […]

Læs mere...