Gratis oplevelse: Dansk og rumænsk musik på koncertprogrammet

1. april 2019 Kultur

For at markere Rumæniens formandskab til EU-Rådet og de danske-rumænske venskaber og relationer i Sønderjylland, har rumænerne fra området med Violeta Idricianu og violinist i Sønderjyllands Symfoniorkesteret, Mihaela Oprea i spidsen, i samarbejde med Den Rumænske Ambassade i København og Musikskolen Sønderborg organiseret et helt særligt arrangement.

Der er tale om en mini-koncert hvor talentholdet fra Sønderjyllands Danseakademi, Cristina Ana, som er klaver- og sanglærer, musikere fra Sønderjyllands Symfoniorkester samt deres kolleger fra Århus, guitaristen Martin Stæhr Haugaard og pianisten Jakob Alsgaard Bahr kommer til at optræde i et meget festlig program, som indeholder blandt andet nogle af de mest repræsentative musikstykker fra begge lande, skriver arrangørerne

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt de officielle gæster er borgmester Erik Lauritzen, byrådsmedlem Bjørn Allerelli og Erling Duus, som er honorary consul af Rumænien i Sønderborg og selvfølgelig Alexandru Gradinar, Rumæniens ambassadør i København.

Det er gratis at opleve koncerten på søndag den 7. april kl.15:00 på Musikskolen i Sønderborg og den varer cirka 45 min. og er efterfulgt af en lille reception.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. marts 2023 Sport, Sønderborg

Se hvordan det er gået billardspillerne

26. marts 2023 Sport

Sønderborg Billard Club har igen været ved bordene og spille turneringskampe – og en enkelt spiller skal – efter at have vundet Regionsfinalen videre til Landsfinalen. Oldboys Kegler Birger Segalt vandt Regionsfinalen og er videre til Landsfinalen. Serie 2 Sønderborg 1 – Gråsten 2: 8 – 0. Sønderborg er nr. 1 og vinder puljen. Vindere: […]

Læs mere...