Gratis oplevelse: Dansk og rumænsk musik på koncertprogrammet

1. april 2019 Kultur

For at markere Rumæniens formandskab til EU-Rådet og de danske-rumænske venskaber og relationer i Sønderjylland, har rumænerne fra området med Violeta Idricianu og violinist i Sønderjyllands Symfoniorkesteret, Mihaela Oprea i spidsen, i samarbejde med Den Rumænske Ambassade i København og Musikskolen Sønderborg organiseret et helt særligt arrangement.

Der er tale om en mini-koncert hvor talentholdet fra Sønderjyllands Danseakademi, Cristina Ana, som er klaver- og sanglærer, musikere fra Sønderjyllands Symfoniorkester samt deres kolleger fra Århus, guitaristen Martin Stæhr Haugaard og pianisten Jakob Alsgaard Bahr kommer til at optræde i et meget festlig program, som indeholder blandt andet nogle af de mest repræsentative musikstykker fra begge lande, skriver arrangørerne

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt de officielle gæster er borgmester Erik Lauritzen, byrådsmedlem Bjørn Allerelli og Erling Duus, som er honorary consul af Rumænien i Sønderborg og selvfølgelig Alexandru Gradinar, Rumæniens ambassadør i København.

Det er gratis at opleve koncerten på søndag den 7. april kl.15:00 på Musikskolen i Sønderborg og den varer cirka 45 min. og er efterfulgt af en lille reception.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...