Gratis prøvetimer i Kunstskolen

14. august 2021 Kultur

I weekenden den 28. – 29. august tilbyder Sønderjyllands Kunstskole en weekend med workshops og gratis prøvetimer i tegning, maleri med mere. Syv af skolens undervisere vil være tilstede lørdag og søndag.

De gratis prøvetimer henvender sig hovedsageligt til folk som ikke har gået på skolen før og som enten er nybegyndere eller som har tegnet eller malet for mange år siden og gerne vil i gang igen. Men har man gået på skolen tidligere, så er man selvfølgelig velkommen og får også muligheden for at prøve andre kurser og undervisere, skriver Kunstskolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vores slogan hedder: Udlev din drøm nu! Vent ikke med at lave alt det sjove til du er gået på pension’.

Med vores kampagne, vil vi gerne nå ud til kommunens borgere og gøre dem opmærksomme på at vi har en fantastisk kunstskole og at det er bare om at benytte sig af den luksus og kaste sig ud i kunstens og kreativitetens. Også før man går på pension. Af underviserne kan blandt andre nævnes Adam Gabriel, Kristian Vodder Svensson, Dorthe Saldern Meier, Jes Mogensen og Iris Fridriksdottir.

Artiklen fortsætter under annoncen

Workshoppen foregår fra klokken 10-12 og igen klokken 13-16. Har man lyst til at deltage, er det smart at være med fra starten af dagen eller starten eftermiddagen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...