Grevinde Alexandra holder foredrag i Alsion

7. november 2018 Kultur

Sønderborg kan glæde sig til adeligt besøg den 23. januar kl. 19, når Grevinde Alexandra går på scenen i Alsion og giver gæsterne mulighed for at komme endnu tættere på den tidligere prinsesse.

Foredraget er arrangeret af Tikko, der holder en række foredrag på Alsion og som nu giver publikum en enestående mulighed for at opleve og komme lidt tættere på grevinde Alexandra på en helt særlig aften.

Grevinde Alexandra er mor til Prins Nikolai og Prins Felix fra ægteskabet med Prins Joachim, skriver Sønderborg Event.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun er født og opvokset i Hongkong og taler både engelsk, fransk og tysk, forstår italiensk og japansk. Og ja – så bor hun i dag i København og taler flydende dansk.

Hun er protektor i en række institutioner og medlem af bestyrelsen i Ferring Pharmaceuticals og formand for Ethics and Compliance Committee samme sted.

Grevinde Alexandra udgav i oktober bogen Mit lykkelige land, som hun kalder en kærlighedserklæring til Danmark og en personlig fortælling om at blive en lykkelig dansker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvorfor er danskere lykkelige?

I bogen forsøger hun blandt andet at finde svar på, hvorfor danskerne gang på gang kåres som et af verdens lykkeligste folkefærd?

I sin søgen rejser hun Danmark rundt, fra Skagen til Skarø, fra Møgeltønder til København. Hun opsøger landskaber og virksomheder, hun besøger øboere og vinterbadere, og hun konsulterer eksperter i blandt andet kunst, sprog og lykke. Alle bringer de hende tættere på dansk historie, kultur og identitet, men turen bliver samtidig også en personlig rejse i erindringen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tanker hun også kommer til at dele med publikum til foredraget.

Foredraget er opdelt i to:

En første del, hvor Grevinde Alexandra vil have ordet i klassisk foredrags-forstand. Og en anden del som åben samtale- og spørgesession, hvor Grevinde Alexandra efter bedste evne og på sin sædvanlige charmerende facon helt ekstraordinært vil besvare en række spørgsmål fra publikum.

Foredraget er blevet til i tæt samarbejde med High Performance Institute.

Du kan købe din BILLET HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk