Grøn hollandsk erhvervsdelegation gør pitstop i Sønderborg

4. juni 2015 Erhverv

I Sønderborg bydes gæsterne velkommen på Sønderborg Slot af borgmester Erik Lauritzen, hvor de også hører om Sønderborgs ProjectZero og CLEAN, inden forretningsdiskussionerne med de 21 lokale ledere går igang.

“Vi glæder os til at møde gruppen og lære om hvordan man tænker grøn omstilling i Holland”, siger ProjectZeros Peter Rathje forud for besøget og fortsætter: Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2014/12/tesla.jpg”>tesla

“Den grønne omstilling er i gang overalt i verden og rummer store vækst- og jobskabelsesmuligheder for innovative virksomheder“.

Den hollandske delegation følger de gamle Hansa/handelsveje og kører derfor via Bremen og Hamborg til Danmark. Efter pitstoppet i Sønderborg fortsætter delegationen tidligt fredag morgen til Samsø, som også er kendt for øens energi- og klimaindsatser.zero

Mød bilerne torsdag eftermiddag

Delegationen planlægger at ankomme til Sønderborg Slot torsdag kl. 16.30 – 17.30, hvor interesserede sønderborgere  kan kigge på de spændende biler på slottets P-plads og snakke både biler og grøn omstilling med deres førere, inden bilerne sendes til opladning på byens el-ladestationer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk