Grønbæk – kig ind og se malerier med mere

13. december 2019 Erhverv

Sarah Maria Grønbæk bruger en stor del af sin fritid på at male og nu har du mulighed for både at se og købe hendes værker i Perlegade.

“Jeg har lejet et lokale i den tidligere Wohlenberg-kiosk i Perlegade, hvor jeg har åbent hver fredag eftermiddag og lørdage”, siger Sarah Maria Grønbæk til SønderborgNYT. I butikken er der selvfølgelig malerier og så er der lidt juleting, tørklæder og kunstnerens egne puder.

“Jeg har ikke alene haft fat i penslerne, men også symaskinen”, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sarah Maria Grønbæk er på udkig efter spændende ting, som hun kan sælge i butikken.

“Så sidder der en eller anden, som laver nogle interessante ting, så er jeg klar til at kigge på dem”, siger Sarah Maria Grønbæk, som har planer om også at finde designerting.

Hvis du har spændende ting, som kan sælges i Grønbæk – eller har brug for at kigge ind udenfor åbningstiden kan du ringe til Sarah Maria Grønbæk på telefon 6118 2093 og lave en aftale.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...