Group Busstop – den gode gamle pigtrådslyd

11. september 2018 Kultur

En flok rutinerede musikere har fundet sammen i Group Busstop – et nydannet orkester, der iøvrigt har debutkoncert hos Borgerforeningen den 5. oktober.

“Det er en fusion af Haimons og Group LSD, to orkestre fra det gamle Bobby. Det, som vi har tilfælles er, at vi elsker den gode gamle pigtråd”, siger Totte, der har en fortid i Group LSD og det var dengang landets yngste pigtrådsmusikere.

“Vi gik jo i ungdomsskole, da vi lavede orkestret og syntes, det var et smart navn. Group LSD, ligesom den gang”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med på holdet er også Tim Hansen, der fortæller, hvordan det nye Busstop blev samlet.

“I begyndelsen af året døde Kaj Hellesøe og efter en tid samledes vi fra Haimons og snakkede om, hvad vi skulle stille op med vores orkester. Skulle vi finde en ny spillekammerat eller skulle vi stoppe”, siger Tim Hansen til SønderborgNYT.

Under samtalen sagde en af musikerne, at der er hele to andre orkestre, som han spiller med, så han ville gerne stoppe i Haimons.

Group LSD og Haimons smeltede sammen i Group Busstop.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg foreslog, at vi fusionerede Haimons og Group LSD og sådan blev det”, siger Totte. Bemandingen er Jan Christiansen, Søren Jensen, Ole Skau Hansen, Frank Hansen, Tim Hansen og Totte.

Orkestret fandt sig hurtigt et øvested og har numre nok til to sæt.

“Og så kan vi jo tage ud og spille – og det gør vi”, siger Tim Hansen.

Debutkoncerten hos Borgerforeningen blev udsolgt på bare et par dage.

Kom og hør på

“Når billetsalget gik så fortryllende godt bestemte vi og Borgerforeningen os for at lave en koncert mere”, siger Totte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetterne bliver solgt efter “først-til-mølle-princippet” – og fortsætter til 1. oktober eller når de 100 pladser er solgt, lyder det fra Borgerforeningen.

Bestil din billet til ekstrakoncerten den 7. oktober på mail: svendaageandersen@stofanet.dk eller på mobiltel. 3027 1645.

Musikglæde

“Vi spiller, fordi vi kan li’ det og så er vi vilde med ’60er-musikken”, siger Tim Hansen. For Group Busstop handler det ikke om bare at få så mange arrangementer i kalenderen som muligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men vi snakker da med Olferts Venner på Nordals og så spiller vi også på Bobby den 3. november”, siger Totte.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Samfund, Sønderborg

Aflysning af broåbning skal lette trafikken gennem Sønderborg

10. august 2022 Samfund

Nu kommer der lidt mere luft på Kong Christian Xs Bro hver eftermiddag, så længe Vejdirektoratet arbejder på Alssundbroen. Søfartsstyrelsen har netop sagt god for, at Sønderborg Kommune aflyser åbningen af Kong Christian X’s Bro klokken 15.38 på alle hverdage frem til slutningen af oktober. Det sker med virkning fra i morgen, torsdag, og det […]

Læs mere...