Group Busstop er tæt på klar til at spille koncerter

13. april 2021 Kultur

Hvis det kommer til at gå, som musikerne i Group Busstop håber, så skal de snart på landevejen og frem til de spillesteder, der har bedt dem komme og give koncert.

Sidst i maj er der Nøffel Festival og til august skal de ældre musikere spille til Sommerrock i Ringsted og der venter også koncerter i Sorø Pub Klub og Swinging Paradise i Korsør, inden den årlige Bobby Festival i Sønderborghus.

“Og så vil Borgerforeningen her i Sønderborg prøve, om det er muligt at vi spiller et par koncerter på Kær i løbet af sommeren”, siger Tim Hansen fra Group Busstorp. Han fortæller videre, at musikarrangører trygt kan booke orkestret.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Om et par uger, så er vi alle færdig-vaccinerede. Selv vores unge bandmedlem”.

“Vi har allesammen spillet musik siden omkring 1959 og 1960 – og så længe vi synes, det er sjovt, så bliver vi ved”, siger Totte Andersen, som stadig er i tresserne er bandets yngste mand.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Kom med til genforeningskoncert på Rønhaveplads

18. maj 2021 GF2020

På lørdag kan du komme til udendørs koncert med Steffan Grarup og Jesper Hindø, som spiller en times koncert på Rønhaveplads lørdag den 22. maj 2021 klokken 13. Steffan Grarup er pianist og Jesper Hindø er kontrabassist, og de spiller et blandet repertoire med dels nogle numre fra deres kirkerepertoire og nogle gode danske sange, […]

Læs mere...