Guitaristen Manoj Ramdas fra Guderup – spiller med Roxy Jules i Mejeriet

18. oktober 2022 Kultur

Den 28. oktober er guitaristen Manoj Ramdas på besøg i Mejeriet, hvor han skal spille sammen med bandet Roxy Jules, et band han gerne optræder sammen med, når tiden tillader det.

Manoj Ramdas, som i dag er 47 år kommer fra Guderup og hans musikalske rejse begyndte på værelset derhjemme, hvor han sad og øvede sig.

“På et tidspunkt mente jeg, at det lød ok og tog så ind i Sønderborghus og fandt nogle andre, som jeg kunne spille sammen med og jeg tog også på musikskolen i Havnbjerg”, siger Manoj Ramdas. Han fortæller videre, at han tog sin studentereksamen på Statsskolen og det var også i de år, han hørte bandet Sort, Sol, som han syntes, var helt fantastisk.

Manoj Ramdas har ikke været den eneste eller den første teenager, som rigtigt gerne ville spille musik hele tiden.

“Jeg er sikker på, min mor havde håbet på, jeg først tog en uddannelse, men efter at have fået studenterhue, så rejste jeg til Los Angeles, hvor jeg var kommet ind på en musikskole og det var nogle helt fantastiske år”.

Fra Los Angeles gik turen til København, hvor Manoj Ramdas stadig bor.

“En anden musiker, som også er fra Sønderborg, Sune Wagner, havde bandet Raveonettes, som jeg har turneret rundt i verden med i fem-seks år og vi skal meget snart på tur igen”, siger Manoj Ramdas, som også har spillet guitar i Sort Sol, bandet som han allerede i gymnasietiden syntes rigtigt godt om.

Artiklen fortsætter under annoncen

Støjrock i Mejeriet

Roxy Jules spiller musik, som Manoj Ramdas kalder for støjrock.

“Det er lidt alternativ rock, lidt i stil med indie-rock og jeg synes det både er lidt skævt og sjovt”.

Han fortæller videre, at han kender Julie Runa fra Roxy Jules rigtigt godt og de har spillet sammen i mange år.

Fra glad amatør til musik som levevej

Der er mange unge mennesker, som spiller et instrument og for langt det fleste bliver det på hygge- og på hobbyniveau.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hvis drømmen er at kunne leve af at spille, så er det altså hårdt arbejde og det handler også om at holde ved, når det er allersværest”, siger musikeren, som tog helt til Los Angeles for at lære.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Kultur, Augustenborg

Børn og barnlige sjæle er velkomne til julefest i Kultursalen

1. december 2022 Kultur

Augustenborghallerne inviterer børn og barnlige sjæle til juletræsfest nu på lørdag fra kl. 14.00 til 16.00 i Kultursalen i Augustenborghallerne. Sidste weekend var der juletræstænding i Slotsparken, men på lørdag er det Augustenborghallernes tur til at fejre julens komme. Det skriver halbestyrelsen i en pressemeddelelse. Juletræsfesten vil vanen tro være med masser af musik, sanglege […]

Læs mere...