Gustav Nebel ny projektchef i Vækstrådet

5. maj 2015 Erhverv

Der skal flere midler til Sønderborg-området fra EU, fra nationale og regionale fonde samt fra erhvervspuljer i det hele taget. Det gælder ikke mindst, når der er tale om energieffektivitet, mekatronik og industriel produktion. Derfor udvider Sønderborg Vækstråd med en projektchef, der kan støtte lokale virksomheder, uddannelsesinstitutioner og interesseorganisationer, når det handler om at skabe vækst og arbejdspladser, skriver Vækstrådet i en pressemeddelelse.

Gustav Nebel.

Gustav Nebel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er en både erfaren og lokalkendt mand, der fra 1. august bliver projektchef i Sønderborg Vækstråd. Gustav Nebel, der kommer fra en stilling som chefkonsulent i Udviklingsråd Sønderjylland, har allerede i en årrække været dybt engageret i udviklingen i Sønderborg-området. Han var således i 2011 konstitueret direktør i Lean Energy Cluster i forbindelse med etableringen, og han har været pennefører på projekter og ansøgninger, der har tilført betragtelige midler til innovationsprojekter som elskraldebilen fra Banke Aps, SmartTrolley og flere SDU-projekter.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er med meget stor glæde, at vi kan byde Gustav Nebel velkommen som en del af Sønderborg Vækstråds sekretariat. Med ham om bord bliver vi endnu bedre i stand til at byde iværksættere, SMV’er og de lokale uddannelsesinstitutioner op til dans. Det gælder ikke mindst, når det handler om at tiltrække finansiering i form af støttemidler fra EU, regionale erhvervsudviklingspuljer og andre støttemuligheder”, siger direktør i Sønderborg Vækstråd, Ole Daugbjerg.
Gustav Nebels tiltrædelse i Sønderborg Vækstråd er samtidig en styrkelse af specialiseringen og samarbejdet mellem Udviklingsråd Sønderjylland (URS), erhvervsfremmeaktørerne i de øvrige sønderjyske kommuner og Sønderborg Vækstråd:

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Gråsten

Se nogle af de steder hvor der fejres Sankt Hans

23. juni 2021 Kultur

Du kan fejre Skt. Hans på Fluepapiret i Sønderborg, hvor Michael Vogensen spiller musik fra klokken 17:30 og klokken til klokken 19:30 er det bandet ‘Gør det noget’, som skal spille. Klokken 19 dukker Ballonklovnen Finn op og laver sjove ballondyr til børn og barnlige sjæle. “Klokken 20 bliver bålet tændt og jeg fortæller ikke, […]

Læs mere...