Gustav Nebel ny projektchef i Vækstrådet

5. maj 2015 Erhverv

Der skal flere midler til Sønderborg-området fra EU, fra nationale og regionale fonde samt fra erhvervspuljer i det hele taget. Det gælder ikke mindst, når der er tale om energieffektivitet, mekatronik og industriel produktion. Derfor udvider Sønderborg Vækstråd med en projektchef, der kan støtte lokale virksomheder, uddannelsesinstitutioner og interesseorganisationer, når det handler om at skabe vækst og arbejdspladser, skriver Vækstrådet i en pressemeddelelse.

Gustav Nebel.

Gustav Nebel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er en både erfaren og lokalkendt mand, der fra 1. august bliver projektchef i Sønderborg Vækstråd. Gustav Nebel, der kommer fra en stilling som chefkonsulent i Udviklingsråd Sønderjylland, har allerede i en årrække været dybt engageret i udviklingen i Sønderborg-området. Han var således i 2011 konstitueret direktør i Lean Energy Cluster i forbindelse med etableringen, og han har været pennefører på projekter og ansøgninger, der har tilført betragtelige midler til innovationsprojekter som elskraldebilen fra Banke Aps, SmartTrolley og flere SDU-projekter.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er med meget stor glæde, at vi kan byde Gustav Nebel velkommen som en del af Sønderborg Vækstråds sekretariat. Med ham om bord bliver vi endnu bedre i stand til at byde iværksættere, SMV’er og de lokale uddannelsesinstitutioner op til dans. Det gælder ikke mindst, når det handler om at tiltrække finansiering i form af støttemidler fra EU, regionale erhvervsudviklingspuljer og andre støttemuligheder”, siger direktør i Sønderborg Vækstråd, Ole Daugbjerg.
Gustav Nebels tiltrædelse i Sønderborg Vækstråd er samtidig en styrkelse af specialiseringen og samarbejdet mellem Udviklingsråd Sønderjylland (URS), erhvervsfremmeaktørerne i de øvrige sønderjyske kommuner og Sønderborg Vækstråd:

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2022 Kultur, Sønderborg

Brecklings Bogcafé gav lidt indsigt i krimi-tanker, obduktioner og filmarbejde

5. december 2022 Kultur

Søndag eftermiddag fandt årets sidste udgave af Brecklings Bogcafé sted i Sønderborghus, hvor godt 160 gæster lyttede til værten Allan Breckling, forfatterne Louise Nielsen og Karen Inge Nilen samt filmproducer Kasper Gravesen, som skal filme Karen Inge Nielsens grænselandskrimier. Først på scenen var Louise Nielsen, som fortalte, at hun gennem længere tid gik med ideerne […]

Læs mere...