Håndbold: Spiller fra Flensborg-Handewitt gæstetræner for børn i Ulkebøl

29. august 2018 Kultur

 Det er ikke hverdagskost med en spiller fra den tyske Bundesliga som træner, men på lørdag er der lavet en aftale med Anders.

“Vi forsøger altid at gøre vores træningsweekend ekstra spændende ved at bruge eksterne personer der kan bidrage med ny viden og inspiration. Da muligheden for at hente Anders Zachariassen ’hjem’ for en stund var muligt, slog vi til med det samme,” siger formand Tommy Vedstesen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Anders Zachariassen kigger ‘hjem’ til Ulkebøl.

Anders Zachariassen spillede i Vidar-Ulkebøl Håndbold som ung indtil 2006 inden han drog videre til HF Sønderborg, fik en kontrakt i SønderjyskE og rejste senere til Flensborg-Handewitt. I Flensborg er han fast mand på holdet og har vundet mange medaljer, bl.a. mesterskabet i 2018.

Artiklen fortsætter under annoncen

På lørdag skal han træne Vidar-Ulkebøl U12 drenge og piger fra 9.00 til 10.30. Der vil være ekstra fokus på teknikken til træningen.

“Det er altid dejligt at kunne give lidt igen. Det er både sjovt og lærerigt at arbejde med unge, som synes håndbold er det bedste i verden. Jeg glæder mig til lørdag og ser frem til at lære fra mig,” siger Anders Zachariassen.

“Efter træningen med U12 vil der være mulighed for autografer og selfies – så kig gerne forbi – også selvom du ikke har tilknytning til VUH,” siger Tommy Vedstesen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Hansson Erhverv opnår DGNB-certifikat i guld med sandwichpaneler

3. februar 2023 Erhverv

Hansson Erhverv, der udlejer erhvervsejendomme i Sønderborg, tog i slutningen af 2021 første spadestik i en 30.000 kvadratmeter stor udstykning i den nordlige ende af hovedstaden på Als. Den første udlejningsejendom på 3.000 kvadratmeter er netop blevet færdig og Larsen Strings, der er verdens største forhandler af strenge til blandt andet violiner, er flyttet ind. […]

Læs mere...