Håndbold: Spiller fra Flensborg-Handewitt gæstetræner for børn i Ulkebøl

29. august 2018 Kultur

 Det er ikke hverdagskost med en spiller fra den tyske Bundesliga som træner, men på lørdag er der lavet en aftale med Anders.

“Vi forsøger altid at gøre vores træningsweekend ekstra spændende ved at bruge eksterne personer der kan bidrage med ny viden og inspiration. Da muligheden for at hente Anders Zachariassen ’hjem’ for en stund var muligt, slog vi til med det samme,” siger formand Tommy Vedstesen i en pressemeddelelse.

Anders Zachariassen kigger ‘hjem’ til Ulkebøl.

Anders Zachariassen spillede i Vidar-Ulkebøl Håndbold som ung indtil 2006 inden han drog videre til HF Sønderborg, fik en kontrakt i SønderjyskE og rejste senere til Flensborg-Handewitt. I Flensborg er han fast mand på holdet og har vundet mange medaljer, bl.a. mesterskabet i 2018.

Artiklen fortsætter under annoncen

På lørdag skal han træne Vidar-Ulkebøl U12 drenge og piger fra 9.00 til 10.30. Der vil være ekstra fokus på teknikken til træningen.

“Det er altid dejligt at kunne give lidt igen. Det er både sjovt og lærerigt at arbejde med unge, som synes håndbold er det bedste i verden. Jeg glæder mig til lørdag og ser frem til at lære fra mig,” siger Anders Zachariassen.

“Efter træningen med U12 vil der være mulighed for autografer og selfies – så kig gerne forbi – også selvom du ikke har tilknytning til VUH,” siger Tommy Vedstesen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...