Håndboldspillere og børn fra Red Barnet tryllede en dejlig menu frem

7. februar 2023 Sønderborg

Mandag aften var fire af spillerne fra SønderjyskEs herrehåndboldhold på udebane og det var de ved gryderne i Frivillighedens Hus, hvor de lavede mad sammen med en flok børn fra Red Barnets ‘Velkommen til Danmark-klub’. Når Red Barnet kan møde håndboldspillerne Noah Gaudin, Alec Smit, Kristian Stranden og Peter Lausten, så skyldes det den sponsoraftale, som er mellem Sønderborg Kommune og håndboldholdet.

Børnene blev delt ind i fire grupper og der kom en af de lokale håndboldhelte med i hver gruppe. En enkelt gruppe tog sig af forretten, to grupper lavede hovedret og den sidste gruppe klarede desserten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det lykkedes alle fire gruppe at få lavet maden – og børn og spillere var tilfredse med resultatet, som de kunne nyde i fællesskab med de øvrige deltagere.

“Jeg synes, det er super, vi møder de helt unge mennesker og udfordre dem lidt samtidig med, at vi selv prøver noget nyt”, siger håndboldspiller Alec Smit til SønderborgNYT og han fortsætter:

“Børnene er interesserede i os, men det er ikke fordi, vi spiller håndbold, men fordi vi laver noget sammen med dem. Vi hjælper hinanden med at lave mad og børnene nyder at vise, at de faktisk godt kan”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...