Hårdtslående metal i Mejeriet på lørdag

14. oktober 2019 Kultur

På lørdag er der hele tre heavy-metalbands på scenen i Mejeriet og der lægges ud med Illdisposed, som siden starten af ’90erne har været ét af de største bands på den nordiske dødsmetal-scene. Med rødder netop i dødsmetal har Illdisposed udviklet deres eget udtryk, som blandt andet består af groovy rytmer, melodiske, men også hårdtslående riffs og en massiv mur af lyd med en unik subwoofer-vokal i fokus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Illdisposed betragtes af mange – herunder ikke mindst metal-eksperter – som en form for synonym med metalmusik af fineste kvalitet, skriver Sønderborghus.

GoatHawkBuffalo

Bandet har gennem inspiration fra bands som The Sword, Clutch, Kyuss og Corrosion of Conformity fundet et fælles standpunkt i kærligheden til groovy sludge og tung stoner. Bandet er oprindeligt stiftet i 2014 og har eksisteret i sit nuværende format siden 2017.

GoatHawkBuffalo leverer en øredøvende gang whiskeyinduceret dommedagshøvl mens der uddeles hedonistiske highfives og skaller til højre og venstre, og der er mildest talt garanti for pandehår i nakken. Med drevne sydstatsgrooves og hjerteblod leverer GoatHawkBuffalo blytunge riffs og potent sludge.

Quantum Solaris

Med sit fundament i Sønderborg, hamrer bandet direkte igennem lydmuren med Højt, tungt og melodisk heavy Metal.

På en mission for at sprede sine rødder i den danske metalscene giver Quantum Solaris sig altid 120% når der skal fyres op under den tunge metal!

Musikalsk set har bandet taget inspiration i nogle forskellige subgenrer indenfor metallen, forestil dig en blanding af Killswitch Engage, Parkway Drive & Lamb of god, med en teskefuld af progressive elementer blandet ind.

Billetten KØBER du HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk