Hæder til 20 ZERO-butikker

23. marts 2017 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

 

Torsdag morgen stod på ZERObutik diplomoverrækkelse til 20 butikker. Overrækkelsen fandt sted hos Sønderborg Løve Apotek på Grundtvigs Allé og det var borgmester Erik Lauritzen der overrakte diplomerne som det synlige bevis på, hvor langt den enkelte butik er med sin CO2-reduktion.

Fakta i Kløvermarken fik et diplom i guld hvilket betyder, at butikken har reduceret sin CO2-udledning med 51-70 procent og udover Fakta i Kløvermarken er det kun SuperBrugsen i Høruphav der tidligere har opnået at få et diplom i guld.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var en stolt og glad borgmester der holdt overrækkelsestalen til de fremmødte butikker:

”Vi skal bygge videre på det brand som ProjectZero er blevet for Sønderborg og det har været et langt og sejt træk at nå dertil hvor vi er i dag, men vi skal videre og derfor vil byrådet fortsat investere i ProjectZero”, sagde borgmester Erik Lauritzen og tilføjede, at næste step er at få flere virksomheder til at sige ja-tak til ProjectZero tanken ligesom bestyrelsen i ProjectZero, i samarbejde med Vækstrådet, er i gang med overvejelserne om, hvordan ProjectZero kan sælges til andre byer i Danmark og for den sags skyld i resten af verden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Handel var også repræsenteret ved dagens diplomoverrækkelse og citychef Brian Kaslund takkede de fremmødte butikker for at bakke op:

”Det er dejligt at så mange bakker op omkring ProjectZero og hele ideen om at stå sammen som by omkring et fælles projekt er rigtig godt. Jeg oplever, at medlemmerne af Sønderborg Handel kan se ideen i projektet – ikke kun på bundlinjen – men også at sammen være med til at gøre Sønderborg lidt grønnere og få sat Sønderborg endnu mere på landkortet”, sagde Brian Kaslund.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er i alt omkring 125 butikker med i ZERObutik og en butik kan blive en ZERObutik, hvis der sættes fokus på energiforbruget og gennemføres udskiftninger og renoveringer til fordel for klimaet og der samtidig kan dokumenteres en reduktion i energiforbruget på mindst 10 procent.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
28. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Signe Bramsen er ny skoleleder på Privatskolen Als

28. marts 2023 Erhverv

Det er med stor glæde i bestyrelsen, at vi kan annoncere Signe Bramsen som skoleleder, skriver Privatskolen Als i en pressemeddelelse. Signe Bramsen har siden 2020 været viceskoleleder og pædagogisk leder for Privatskolen Als og har forinden været afdelingsleder på Ahlmann-skolen og lærer på Broager Skole. På Privatskolen Als har Signe været back-up til skoleleder […]

Læs mere...