Hæder til to arbejdssomme MIFere

8. august 2021 Augustenborg

Lørdag aften var der fællesspisning i Midtals Idrætsforening og det var en afrunding på aktivitetsdagen, hvor eftermiddagen blev brugt på at spille rundbold, volleyball og hoppe i hoppeborg.

Efter maden fra Sandvejs Dinner Transportable var spist gik Peter Thomsen på scenen, fordi Årets MIFer skulle kåres.

“Den person, som medlemmerne synes, skal have æren er fast inventar i fodboldens seniorafdeling, hvor han altid møder velforberedt og engageret”, sagde Peter Thomsen og endelig sagde han, at Årets MIFer er Michael Popp Petersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han var ikke alene om at skulle hædres. Det skulle Keld Vestergaard også, fordi han i 1990 kom ind i fodboldbestyrelsen og den er han stadig formand for.

Keld Vestergaard trækker mange store læs og det har han gjort gennem hele 30 år og derfor blev han allerede sidste år indstillet til ‘DBUs Sølvnål’. Sådan en ære skal gerne gives, hvor der er mulighed for, der er nogen, der klapper og det var der lørdag aften.

Jens Christian Hansen, som er formand for DBU JYlland Region 4, gav sølvnålen til Keld Vestergaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det her er fuldt fortjent, fordi du gennem en menneskealder har tjent fodbolden og fællesskabet; sagde Jens Christian Hansen.

Du kan SE BILLEDER HER .

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...