Hæder til to arbejdssomme MIFere

8. august 2021 Augustenborg

Lørdag aften var der fællesspisning i Midtals Idrætsforening og det var en afrunding på aktivitetsdagen, hvor eftermiddagen blev brugt på at spille rundbold, volleyball og hoppe i hoppeborg.

Efter maden fra Sandvejs Dinner Transportable var spist gik Peter Thomsen på scenen, fordi Årets MIFer skulle kåres.

“Den person, som medlemmerne synes, skal have æren er fast inventar i fodboldens seniorafdeling, hvor han altid møder velforberedt og engageret”, sagde Peter Thomsen og endelig sagde han, at Årets MIFer er Michael Popp Petersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han var ikke alene om at skulle hædres. Det skulle Keld Vestergaard også, fordi han i 1990 kom ind i fodboldbestyrelsen og den er han stadig formand for.

Keld Vestergaard trækker mange store læs og det har han gjort gennem hele 30 år og derfor blev han allerede sidste år indstillet til ‘DBUs Sølvnål’. Sådan en ære skal gerne gives, hvor der er mulighed for, der er nogen, der klapper og det var der lørdag aften.

Jens Christian Hansen, som er formand for DBU JYlland Region 4, gav sølvnålen til Keld Vestergaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det her er fuldt fortjent, fordi du gennem en menneskealder har tjent fodbolden og fællesskabet; sagde Jens Christian Hansen.

Du kan SE BILLEDER HER .

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...