Hæder til to medlemmer hos BNI Sønderborg

12. marts 2019 Erhverv

To partnere i det strategiske forretningsteam BNI Sønderborg er netop blevet hædret for den indsats, de har ydet det seneste år.

Direktør Jacob Føste Møller fra LM Sign er hædret med plaketten The Notable Networker Award, som gives til personer, der har ydet en speciel indsats. Jacob Føste Møller har beklædt flere ledende poster i forretningsteamet, siden han for et par år siden blev partner, skriver BNI

Afdelingschef Jens Peter Jensen, Europcar i Sønderborg, har fået prisen Årets Teamkoordinator i BNI Region Sydjylland, der tæller forretningsteams i Esbjerg, Aabenraa/Rødekro og Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

BNI Sønderborg blev dannet for godt fem år siden med fast ugentligt mødested på Hotel Scandic. Teamet tæller i dag omkring 30 forretningspartnere.

Ideen med BNI

Formålet med BNI, der er verdens største referenceorganisation med omkring en kvart million partnere fordelt på 75 lande, er at hjælpe hinanden til mere forretning.

“BNI vil forbedre måden, verden gør forretninger på. Det gør vi ud fra princippet om Givers Gain – at den, der giver, får tilbage. Sammen opbygger vi stærke forretningsteams. Vores partnere er forskellige, og det er årsagerne til, at de har meldt sig ind også. Nole er med på grund af fællesskabet, andre for at udvikle sig personligt, nogle for at udvide deres netværk og etablere kontakt til nye samarbejdspartnere. Men langt de fleste bliver partnere, fordi de ønsker flere forretningsmuligheder og at få succes med deres virksomhed. I BNI opstår nye forretninger på baggrund af gensidig tillid imellem teamets forretningspartnere”, siger kommunikationsrådgiver Jens Michael Damm, der er ansvarlig for BNIs aktiviteter i Sydjylland.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hver 13. minut døgnet rundt giver en BNI’er i Danmark en forretningsmulighed til en anden.

I 2018 genererede det en samlet omsætning på over en halv milliard i faktureret omsætning svarende til 470.000 kr i per partner. I BNI Sønderborg har teamet omsat for godt 7,5 millioner kroner det seneste år.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...