Hærværk på shelter giver utryghed

Shelteret i pøl. Privat foto
Shelteret i pøl. Privat foto
22. maj 2024 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Vi er mange i vores kvarteret PAK-haven,omkring den gamle Pøl børnehave, der er meget trætte af, at unge og børn, der sviner og ødelægger shelteret og bruger den som deres ’misbruger-hule’, den er ubrugeligt for andre end dem, skriver beboere i området til SønderborgNYT.

Hærværket er meldt til politiet, som ’ikke har tid til at se på sagen’, skriver beboerne, som er utrygge ved situationen.

SønderborgNYT har navne og kontaktoplysninger på de tre, som har skrevet og de ønsker at være anonyme for at undgå hærværk på deres boliger og grunde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vagtchefen hos politiet fortæller til SønderborgNYT, at når der kommer en anmeldelse om hærværk, så kører der som regel en patrulje ud og ser på det.

”Og er der en periode, hvor der er hærværk i Sønderborgområdet, så vil politiet i Sønderborg sætte gang i en tryghedsskabende indsats. Det bedste er, hvis det er muligt for nogen at sætte navn på dem, der begår hærværk, så vi kan få en snak med dem”, siger vagtchefen.

Her er der billeder fra shelteret.

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...