Hannemann Engineering ansætter Søren Jauernik

7. marts 2021 Erhverv
Søren Jaurnik og Palle Hannemann
Søren Jaurnik og Palle Hannemann

Sønderborg-virksomheden Hannemann Engineering ApS udvider sine aktiviteter til også at omfatte en konsulentafdeling med speciale i maskinsikkerhed og automation. Det sker samtidig med ansættelsen af 53-årige Søren Jauernik, der har 35 års erfaring indenfor maskinbranchen.

“Udvidelsen af vores aktivitetsniveau er en naturlig del af den rejse vi som virksomhed har været på siden etableringen i 2007”, siger direktør Palle Hannemann i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Virksomheden begyndte med produktion af rulle- og kædebaner til interne transportløsninger, og har i dag en afdeling i Odense med speciale i projektering og udvikling af mekanisk udstyr til robotbranchen. Hannemann Engineering, der i dag beskæftiger 13 medarbejdere, er også kendt for sin deltagelse i flere innovative projekter med en række institutter på landets universiteter.

Søren Jauernik er uddannet industrielektriker på Enstedværket i Aabenraa for senere at blive el-installatør og stærkstrømstekniker. Han kommer senest fra en stilling som konsulent hos Pilz Skandinavien og har tidligere været ansat hos Lachenmeier, Danfoss og Bowitek i Fredericia. I alle ansættelsesforhold har fokus været maskinsikkerhed og industriautomation.

Udover at virke som konsulent skal Søren Jauernik medvirke til at styrke selskabets udviklingsafdeling og løfte de eksisterende produkters funktionalitet til næste niveau.

I sin fritid er Søren Jauernik, der bor i Augustenborg, blandt andet bestyrelsesmedlem i Sønderborg Amatør Bokseklub og i foreningen bag musikfestivalen Bobby Festival.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Augustenborg, Samfund

Friskolebørn samler hver mandag skrald i Nørreskoven

14. april 2021 Augustenborg

Det er nærmest blevet tradition, at Midtimellem – 3.-4. klasse – hver mandag går en fast rute ind i Nørreskoven og hjem igen. En rute, de på Midtals Friskole kalder “Jorden rundt”. ”Børnene damper af og fortæller om stort og småt fra deres weekend eller ferie”, fortæller lærer Katja Ladefoged i en pressemeddelelse. Det er […]

Læs mere...