Hans Jørgen fik kvindernes humør og puls sat op

17. marts 2014 Uncategorized

Der gik ikke mange minutter, inden zumbakvinderne i Augustenborg fik pulsen op.  Det skete nærmest af sig selv, da kvinderne gik i gang med mandagens zumba-træning i Kultursalen i Augustenborghallerne, hvor Hans Jørgen er instruktør.

Hans Jørgen tager imod alle de kvinder, der kommer for at få en times glad motion.

Hans Jørgen tager imod alle de kvinder, der kommer for at få en times glad motion.

Artiklen fortsætter under annoncen

IMG_2569

– Zumba er for alle og her er deltagere omkring konfirmationsalderen og også nogle, der er over 70, siger Hans Jørgen. Det betyder ikke, at zumba ikke kan være hårdt, anstrengende og alt muligt.

– Men det ligger ligesom i konceptet, at man følger med, så godt man kan, siger Hans Jørgen til Sønderborg Nyt. Faktisk er det kun muligt at danse zumba, fordi der var en aerobic-instruktør i USA, der var glemsom.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Han havde glemt sin musik til en træning, men hentede så nogle cd’er i bilen. Det var latin-amerikansk musik, men det kunne sagtens bruges. Over tid udviklede han så zumba, der for alvor slog igennem i 2001, forklarer Hans Jørgen. Og der er en helt speciel grund til, at zumba også er en succes herhjemme.

– Fidusen ved zumba er, at alle kan være med, siger Hans Jørgen. Og det kunne kvinderne i Augustenborg også – og oven i købet foregik øvelserne med de helt store smil på læberne. Motion kan altså være sjovt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er Betina Sommerset og hendes instruktører, der står bag zumba hele fem steder indenfor Sønderborg Kommune og også i Flensborg tilbyder de festlig motion, der kan gavne alle. Det kan der læses om på www.zumba-syd.dk

– Vi er ikke en forening, så deltagerne betaler, inden vi går i gang. Enten med kontanter eller med et klippekort, siger Hans Jørgen.

Klik på knappen og se billeder fra mandagens træning:

Knap

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

Henrik Clausen blev konge

26. juni 2022 Sport

Der var Henrik Clausen fra Svenstrup, der blev konge ved Ulkebøl-Hørup Ringridning i dag, søndag. Kronprins blev Harry Clausen fra Guderup og prinsesse er Lisa Hansen fra Broager. Du kan SE BILLEDER HER.

Læs mere...