Hans Jørgen Hansen er ny sportschef i Nord-Als Boldklub

23. oktober 2019 Kultur

Det bliver en kompetent herre og gammel kending som i starten af 2020 påtager sig rollen som ny sportschef i Nord-Als Boldklub. Hans Jørgen Hansen, som er tidligere spiller og ungdomstræner i klubben, påbegynder om få måneder en spændende ”rejse” sammen med Nord-Als Boldklub når han starter som sportschef. Klubben, som Hans Jørgen Hansen kender indefra, er et perfekt match og begge parter glæder sig meget til samarbejdet.

Nord-Als Boldklub har længe gået med tankerne om at udvikle klubben sportsligt og sikre at samspillet mellem ungdoms – og seniorfodbolden blev tættere. Denne harmoni mellem ungdoms og voksen fodbolden er en udfordring i mange klubber og har således også været det i flere år i NB. Klubben valgte derfor i efteråret at slå stillingen som sportschef offentligt op og det gav pote.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er utrolig glad for at Hans Jørgen har sagt ja til at starte som sportschef i NB og jeg glæder mig helt vildt til at se hvad samarbejdet kan føre til og hvor det bringer vores klub hen. Hans Jørgen har både de menneskelige, fodboldmæssige og de lederkompetencer som vi ledte efter”, siger formand for Nord-Als Boldklub Jesper Larsen i en pressemeddelelse.

Det er ikke kun overgangen fra ungdom til senior klubben vil gøre bedre og mere glidende. NB vil også forsøge at gøre lidt op med ”kassetænkningen” indenfor fodbolden, samt give alle vores trænere en kompetent sparringspartner.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi vil gerne have at børnene spiller der hvor de bedst passer ind og ikke kun indrangere dem efter alder. Vi vil kort sagt gøre vores klub og hold mere fleksible og blive bedre til at tilbyde de rette udfordringer til den enkelte spiller. –og hvorfor kan piger og drenge egentlig ikke spille på samme hold og træne sammen”, siger NB-formanden.

Hans Jørgen Hansen kommer med mange års trænererfaring i NB og FC. Sønderborg. Han har været ‘væk’ fra fodbolden i nogle år og er nu klar til at tage fat igen:.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg glæder mig til at blive en del af NB-familien igen,  og samarbejde med en klub som ikke er bange for at gå nye veje, og nytænkning ligger helt naturligt for NB. Jeg glæder mig dog aller mest til at komme i dialog med trænerne, spillerne og forældrene i klubben. For mig er dialog, nærvær og samarbejde nøglen i mit kommende arbejde”, siger Hans Jørgen Hansen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

KunstPunkt: Mindeudstilling for Helene Michelsen

23. oktober 2021 Kultur

Helene Michelsen fra Vemmingbund har malet sit sidste billede. Hun har også bygget sin sidste skulptur, ligesom det er slut med de malede sten og fliser. Nu er der en mindeudstilling i KunstPunkt. “Jeg er datter af Helene Michelsen, men det er min mors fantastiske omgangskreds, der sammen har stablet dette kunstarrangement på benene”. Sådan […]

Læs mere...