Hans Pilgaard og hans gæster skal sætte pris på Sønderborg

23. september 2020 Kultur

I solrige juni havde Sønderborg besøg af TV2-programmet ’Sæt pris på Danmark’ – og den 30. septmber er det Sønderborg, der sættes pris på.

I programmet tager værten, Hans Pilgaard, imod Michelin-kok Dak Wichangoen og danser Thomas Evers Poulsen, som blandt andet skal gætte priserne på mad og overnatning i Sønderborg og omegn, oplyser HOTEL Sønderborg Kaserne til SønderborgNYT.

Deltagerne lægger ud med et besøg på Dybbøl Banke, hvor de smager på den sønderjyske specialitet ’Solæg’ – efterfulgt af et besøg på Colosseum, hvor de smager og gætter prisen på ’Kong Fiddes livret’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter en flot dag med fantastiske optagelser i og over Sønderborg by og havn ankommer deltagerne til et ophold på HOTEL Sønderborg Kaserne. Her bliver de indlogeret på hver sit dobbeltværelse med flot udsigt ud over Alssund – inden turen går videre til Christiansfeld og Haderslev den efterfølgende dag.

Udsendelsen bliver sendt på onsdag 30. september og kan allerede nu ses på TV2 Play.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...