Har alle samme muligheder for sundhedsydelser og behandling?

10. april 2018 Samfund

Danmark er et økonomisk og socialt meget lige land, hvor alle har samme mulighed for at få sundhedsydelser og behandling. Eller sådan burde det være – men hvordan ser virkeligheden ud?

Tirsdag den 24.

Artiklen fortsætter under annoncen

april kl. 19.00 – 21.00 kan du blive klogere på, hvorfor bl.a. udsatte og mennesker med psykiske lidelser ofte oplever, at de ikke har de samme muligheder som andre.

Professor Jørgen T. Lauridsen – forsker i sundhedsøkonomi samt Fordeling og ulighed i sundhed og sundhedsydelser – inviterer med ADHD-foreningen, SIND, Landsforeningen Autisme og Ligeværd i samarbejde med Forskningens døgn til gratis foredrag, hvor du kan blive klogere på hans nyeste forskning.

Vi serverer kaffe/te og kage – og det hele foregår i Sundhedscenterets kantine .

Tilmelding: På mail adhd.sonderborg@outlook.dk – senest torsdag den 19.

Artiklen fortsætter under annoncen

april kl. 16.00, – så vi ved, hvor meget kage vi skal købe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Erhverv, Gråsten

Biogas: Kommunen vidste Nature Energy var i gang med at bygge i Kværs

22. april 2021 Erhverv

Tine Brodersen er med i gruppen ‘Nej tak til biogasanlæg i Kværs’ og hun undrer sig over, at Sønderborg Kommune ikke forlængst har stoppet biogas-byggeriet. Det skete først onsdag og det var efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet havde fejet Sønderborg Kommunes miljøgodkendelse og VVM-tilladelse af bordet. “Det er jo ikke fordi, forvaltningen ikke har vidst, […]

Læs mere...