Har alle samme muligheder for sundhedsydelser og behandling?

10. april 2018 Samfund

Danmark er et økonomisk og socialt meget lige land, hvor alle har samme mulighed for at få sundhedsydelser og behandling. Eller sådan burde det være – men hvordan ser virkeligheden ud?

Tirsdag den 24. april kl. 19.00 – 21.00 kan du blive klogere på, hvorfor bl.a. udsatte og mennesker med psykiske lidelser ofte oplever, at de ikke har de samme muligheder som andre.

Professor Jørgen T. Lauridsen – forsker i sundhedsøkonomi samt Fordeling og ulighed i sundhed og sundhedsydelser – inviterer med ADHD-foreningen, SIND, Landsforeningen Autisme og Ligeværd i samarbejde med Forskningens døgn til gratis foredrag, hvor du kan blive klogere på hans nyeste forskning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi serverer kaffe/te og kage – og det hele foregår i Sundhedscenterets kantine .

Tilmelding: På mail adhd.sonderborg@outlook.dk – senest torsdag den 19. april kl. 16.00, – så vi ved, hvor meget kage vi skal købe.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...