Har alle samme muligheder for sundhedsydelser og behandling?

10. april 2018 Samfund

Danmark er et økonomisk og socialt meget lige land, hvor alle har samme mulighed for at få sundhedsydelser og behandling. Eller sådan burde det være – men hvordan ser virkeligheden ud?

Tirsdag den 24. april kl. 19.00 – 21.00 kan du blive klogere på, hvorfor bl.a. udsatte og mennesker med psykiske lidelser ofte oplever, at de ikke har de samme muligheder som andre.

Professor Jørgen T. Lauridsen – forsker i sundhedsøkonomi samt Fordeling og ulighed i sundhed og sundhedsydelser – inviterer med ADHD-foreningen, SIND, Landsforeningen Autisme og Ligeværd i samarbejde med Forskningens døgn til gratis foredrag, hvor du kan blive klogere på hans nyeste forskning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi serverer kaffe/te og kage – og det hele foregår i Sundhedscenterets kantine .

Tilmelding: På mail adhd.sonderborg@outlook.dk – senest torsdag den 19. april kl. 16.00, – så vi ved, hvor meget kage vi skal købe.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juli 2021 112, Sundeved

Dreng har indrømmet at han står bag tre mindre brande

26. juli 2021 112

Politiet Politi modtog søndag morgen en anmeldelse om mulig brandstiftelse på Nydamskolen i Vester Sottrup. Der var ild i nogle træpaller, som var stablet op ad bygningens nordlige gavl. Branden nåede kortvarigt at brede sig til bygningen, inden den var slukket. Det fortæller Politiet i en pressemeddelelse. Efterfølgende brandundersøgelse og efterforskning førte senere søndag til […]

Læs mere...