Har din virksomhed brug for penge til vækst?

20. september 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Vækstfonden inviterer til infomøde om finansiering. Mødet finder sted på adressen Stenager 2  i Sønderborg den 4. oktober, hvor du kan høre om dine muligheder for at få et lån eller en kaution fra Vækstfonden.

PROGRAM:

  • Ole Daugbjerg, direktør i Sønderborg Vækstråd, byder velkommen
  • Vækstfondens erhvervskundedirektør i Vojens, Henrik Holst Elstrøm, fortæller generelt om finansieringsformer samt om de konkrete muligheder for finansiering fra Vækstfonden
  • Artiklen fortsætter under annoncen

  • Allan Kazcmarek, CTO og co-founder i SwipBox, fortæller virksomhedens historie og om samarbejdet med Vækstfonden.
  • Få sparring fra Vækstfonden, tag en snak med Sønderborg Vækstråd og netværk med andre lokale virksomheder

Allan KaczmarekMød også medstifter og CTO i SwipBox, Allan Kazcmarek, der fortæller, hvordan et Vækstlån sikrede den nødvendige kapital til at indtage næsten 40 nye lande i Europa. Danske SwipBox har udviklet en selvbetjeningsautomat til forsendelse og afhentning af pakkepost, der gør e-handel lettere for både kunder, leverandører og fragtmænd. Ambitionen er at blive den foretrukne leveringsmetode for internetkøb verden over, og SwipBox vil nu indtage næsten 40 nye lande i Europa.

Artiklen fortsætter under annoncen

Virksomheden har allerede indgået en aftale med en stor international logistikvirksomhed, der i fem år vil leje skabene. Men selvom kunden er i hus, skal SwipBox stadig investere store beløb i at få nye skabe produceret og installeret, og det krævede yderligere kapital. Allan, der er CTO og medstifter i virksomheden, fortæller på infomødet, hvordan SwipBox med finansiering fra Vækstfonden for alvor kan skubbe den internationale udrulning i gang.

Hør hele historien om SwipBox og om Allans oplevelse med Vækstfonden

Artiklen fortsætter under annoncen

Infomødet, der arrangeres i samarbejde med Sønderborg Vækstråd, afholdes den 4. oktober på adressen Stenager 2 og varer fra klokken 15.30-17.30. Dørene åbner en halv time inden mødestart og der er gratis adgang.

Læs mere om arrangementet hér, hvor du også kan tilmelde dig gratis.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk