Har du astma, KOL eller søvnapnø?

5. februar 2015 Samfund

Er din hverdag præget af sygdom på en måde, som begrænser dig? Vil du selv gøre en indsats for at reducere eller fjerne symptomerne og delvist eller helt slippe for din medicin?skolenforoverskud

Skolen for Overskud tilbyder et struktureret undervisningsforløb efter en international anerkendt metode, som både træner dit åndedræt på en helt ny måde, og som giver dig indsigt i, hvad der ligger til grund for, hvorfor nogle mennesker udvikler astma, søvnapnø eller får KOL.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Undervisningen er tilrettelagt over fem uger med undervisning en gang om ugen af 1½ time.
  • Du modtager øvelser på skrift til hjemmetræning.
  • Du vil løbende blive evalueret, for at følge effekten af undervisningen.
  • Vi har mange års erfaring i komplementære tilgange til lægefaglige diagnosticerede sygdomme.

Hvorfor?

På Skolen for Overskud er der  tre undervisere med psykologisk, pædagogisk og sundhedsfaglig baggrund. Vi har lægefaglig konsulent tilknyttet.

Metoden blev introduceret i år 2000 i Danmark, og er derfor en forholdsvis ny metode. Det etablerede sundhedssystem har valgt ikke at benytte metoden, da den er non-medicinsk.

Vi vil gerne vise, at ved egen indsats kan du opnå en væsentlig forbedring af din sundhed og ofte ende med at blive symtom- og medicinfri.

Prisen på forløbet bestemmer du – derfor beder vi dig gøre op med dig selv, hvor meget din sundhed er værd.

Hvor?

Kom til intromøde a en times varighed, hvor vi kort vil redegøre for metoden og undervisningen. Vær med når vi begynder – det gør vi i vores undervisningslokaler på Ørstedsgade 44 i Sønderborg med indgang fra Parkgade v. AlsSund & Rask.

  • Vi mødes onsdag den 11. februar kl. 16.

Tilmelding sker efterfølgende.

Selve undervisningen begynder uge 8.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk