Har du billet til Familiejulekoncerten så læs om Corona-tiltagene

26. november 2021 Kultur

På grund af det høje smittetryk i skolerne, har Sønderjylland Symfoniorkester valgt ikke at gennemføre Familiejulekoncerten i den oprindelige form med et stort børnekor bestående af elever blandet fra forskellige skoler og skoleklasser.

I stedet for spilles der to koncerter tirsdag i Koncertsalen i Alsion – og det bliver uden kor og med et kortere koncertprogram – men stadig spækket med den hyggeligste julemusik!

Det betyder, at der på tirsdag spilles Familiejulekoncert kl. 17.00 og kl. 18.30, skriver symfoniorkestret.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at få en ligelig fordeling af publikum til begge koncerter, opfordrer vi alle, der har mulighed for det, til at flytte sin billet til kl. 17.00.

For at flytte sin billet, bedes man kontakte orkestrets administration på mail til info@sdjsymfoni.dk senest mandag klokken 12.00.

Der gøres opmærksom på, at alle børn, der skulle have deltaget i nissekoret har gratis adgang  til koncerten på forældrenes billet.

Dette vil naturligvis medføre, at børnene gerne vil sidde sammen med deres forældre.

Artiklen fortsætter under annoncen

I den forbindelse henstilles der til størst mulig fleksibilitet fra alle publikummere, når det gælder siddepladser.

Billetsalget til koncerten er af samme grund stoppet og koncerten er udsolgt.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 COVID-19, Sønderborg

Antallet af Corona-smittede er stabilt – men højt

6. december 2021 COVID-19

Mandagens tal for antallet af personer i Sønderborg Kommune, som gennem den seneste uge er konstateret smittede med Corona er 294 – og det er ikke nævneværdigt flere eller færre end gennem de seneste dage. “Det ser ud til, at smitten har stabiliseret sig – men på et højt niveau. I lyset af den generelle […]

Læs mere...