Har du brugte bøger henter Lions dem gerne

3. januar 2018 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Har du bøger eller gramofonplader du vil donere til Lions-klubben kan du ringe til Kurt Sørensen tlf. 2068 2150 eller Tage Hansen 5122 2350 og aftale, hvornår de kan afhente dem.

Lions Club Sønderborgs er ved at gøre klar til det årlige bog- og plademarked, hvor der vil være flere tusinde bøger og et stort udvalg af gramofonplader og CD’er.

Bogmarkedet er en af flere aktiviteter som Lions Club Sønderborg laver for at samle penge ind til humanitære formål.

Alle de midler Lions samler ind går direkte til humanitære formål, og ikke en eneste krone går til administration, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2017 har klubben uddelt 44.000 kr.

Pengene er gået til lokale foreninger og institutioner som Red Barnet, Christianskirkens Julehjælp, Marie Kirkens Julehjælp, Julemærkehjemmet i Kollund.

Desuden støtter vi gennem Lions Katastrofe- og Hjælpefond til internationale projekter.

Klubben sender ligeledes to unge mennesker ud til homestay og ungdomscamp i Europa eller USA.

Bogmarkedet finder sted i Multikulturhuset på Havnegade i Sønderborg i dagene onsdag den 14. februar kl. 13:00 til 17:00, torsdag og fredag kl. 10:00 til 17:00 og lørdag den 17. februar kl. 10:00 til 12:00.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

21. juli 2024 Kultur, Gråsten

Se hvem der vandt cykelringridningen

21. juli 2024 Kultur

I en spændende finale i cykelringridningen lykkedes det igen Frederik Havkær at køre sejren i hus og han vandt en flot cykel. På en flot andenplads er Jeppe Baum og Emilia Svendgaard blev nummer tre. Alle cykelringridere fik en præmie. Her er der billeder fra cykelringridningen.

Læs mere...