Har du set cyklen på billedet vil politiet gerne høre fra dig

24. november 2022 112

Den 30. oktober blev en ung mand udsat for drabsforsøg i Store Rådhusgade i Sønderborg, hvor en ukendt gerningsmand flere gange skød mod det 21-årige offer.

Gerningsmanden formodes at være flygtet fra stedet på en mountainbike-cykel af mærket ’Scott’. Mere specifikt drejer det sig om en MTB Scott model Aspect 950 i farven grey/dark.

”Vi vil gerne i kontakt med alle, der kender noget til denne cykel eller har set sådan en være efterladt et sted i Sønderborgområdet,” siger vicepolitiinspektør Kent Brynilsen i en pressemeddelelse.

Hvis du finder en cykel, der ser ud som den på billedet og den virker til at være efterladt, skal du ikke røre ved den, men i stedet ringe til politiet på 1-1-4 med det samme.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. december 2022 Kultur, Sønderborg

Nu sidder Inge Adriansen på sin bænk

4. december 2022 Kultur

Søndag blev skulpturen ‘Forundringparat’, en bronzeskulptur af  tidligere museumsinspektør Inge Adriansen, afsløret på Strandpromenaden. Inge Adriansen, som døde i 2017, godkendte selv skulpturen, som blev forsinket på sin rejse fra lille model til færdig skulptur. “Det tog flere år at få finanseringen på plads og vi kan i dag takke ni sponsorer for, at vi […]

Læs mere...