Har du Sønderborgs sødeste kæledyr?

17. oktober 2018 Erhverv

Sønderborgs sødeste kæledyr skal findes.

Den nye Maxi Zoo i Sønderborg leder efter byens sødeste kæledyr.

Er din hund bare lidt mere charmerende end naboens?

Eller smelter din gnaver hjerter som ingen anden?

Så er det med at tilmelde den til konkurrencen om titlen som Sønderborgs sødeste kæledyr, skriver Maxi Zoo til SønderborgNYT.

Senest den 4. november kan byens stolte kæledyrsejere indsende et billede af deres uimodståelige kæledægger til Sønderborgs nye Maxi Zoo og deltage i konkurrencen om den flotte titel.

Artiklen fortsætter under annoncen

I uge 45 vil de 10 sødeste kæledyr blive udstillet i butikken, hvor alle Sønderborgs dyreelskere vil have mulighed for at stemme på den pelsede ven, som, de mener, fortjener den flotte titel.

Mandag den 12. november kåres vinderen, der, ud over titlen som Sønderborgs sødeste kæledyr, også vil modtage et gavekort på 1.000 kr. til byens nye Maxi Zoo-butik.

Send billede, kæledyrets navn, race og ejerens navn og telefonnummer til konkurrence@maxizoo.dk senest den 4. november for at deltage i konkurrencen om at vinde titlen som Sønderborgs sødeste kæledyr.

Artiklen fortsætter under annoncen

I uge 45 kan alle, der vil stemme komme indenfor i butikken og give sit kryds til den sødeste kæledægge.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Politik, Sønderborg

Frode Sørensen vender tilbage til Byrådet som vikar

24. juni 2021 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet går på barselsorlov fra fredag og frem til den 10. august og så skal der en vikar på banen. Det bliver tidligere formand for Teknik- og Miljøudvalget Frode Sørensen, som skal afløse Jesper Smaling. Inden Frode Sørensen kan kalde sig ‘midlertidigt byrådsmedlem’, skal det siddende Byråd godkende, at han vikarierer. […]

Læs mere...