Har du Sønderborgs sødeste kæledyr?

17. oktober 2018 Erhverv

Sønderborgs sødeste kæledyr skal findes.

Den nye Maxi Zoo i Sønderborg leder efter byens sødeste kæledyr.

Er din hund bare lidt mere charmerende end naboens?

Eller smelter din gnaver hjerter som ingen anden?

Så er det med at tilmelde den til konkurrencen om titlen som Sønderborgs sødeste kæledyr, skriver Maxi Zoo til SønderborgNYT.

Senest den 4. november kan byens stolte kæledyrsejere indsende et billede af deres uimodståelige kæledægger til Sønderborgs nye Maxi Zoo og deltage i konkurrencen om den flotte titel.

Artiklen fortsætter under annoncen

I uge 45 vil de 10 sødeste kæledyr blive udstillet i butikken, hvor alle Sønderborgs dyreelskere vil have mulighed for at stemme på den pelsede ven, som, de mener, fortjener den flotte titel.

Mandag den 12. november kåres vinderen, der, ud over titlen som Sønderborgs sødeste kæledyr, også vil modtage et gavekort på 1.000 kr. til byens nye Maxi Zoo-butik.

Send billede, kæledyrets navn, race og ejerens navn og telefonnummer til konkurrence@maxizoo.dk senest den 4. november for at deltage i konkurrencen om at vinde titlen som Sønderborgs sødeste kæledyr.

Artiklen fortsætter under annoncen

I uge 45 kan alle, der vil stemme komme indenfor i butikken og give sit kryds til den sødeste kæledægge.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...