Hårdt tiltrængt guldregn på Kunstskolen

12. december 2013 Kultur

 Torsdag tog kunstskoleleder Thomas Lunau imod en check på hele 5.000 kroner. De mange kroner blev afleveret af souschef Ken Petersen fra Arbejdernes Landsbank, der vil støtte skolens undervisnings-aktiviteter.

Ken Petersen, en stor check og Thomas Lunau.

Ken Petersen, en stor check og Thomas Lunau.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Bankens fond til oplysning og uddannelse havde besluttet at pege på Sønderjyllands Kunstskole som en værdig modtager, og dermed belønne den for det store arbejde, der bliver lagt i at uddanne kunstnerisk begavede unge, så de kan være med til at præge hele regionen på mange forskellige kreative niveauer, siger Ken Petersen.

– Vi er meget glade for det skulderklap, og vi skal gøre vores bedste for at leve op til den tillidserklæring. Skolens personale arbejder i denne tid rigtig hårdt for at klare skærene i en økonomisk udfordrende tid, så checken kommer på det helt rigtige tidspunkt, siger Thomas Lunau.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet standset […]

Læs mere...