Hårdt tiltrængt guldregn på Kunstskolen

12. december 2013 Kultur

 Torsdag tog kunstskoleleder Thomas Lunau imod en check på hele 5.000 kroner. De mange kroner blev afleveret af souschef Ken Petersen fra Arbejdernes Landsbank, der vil støtte skolens undervisnings-aktiviteter.

Ken Petersen, en stor check og Thomas Lunau.

Ken Petersen, en stor check og Thomas Lunau.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Bankens fond til oplysning og uddannelse havde besluttet at pege på Sønderjyllands Kunstskole som en værdig modtager, og dermed belønne den for det store arbejde, der bliver lagt i at uddanne kunstnerisk begavede unge, så de kan være med til at præge hele regionen på mange forskellige kreative niveauer, siger Ken Petersen.

– Vi er meget glade for det skulderklap, og vi skal gøre vores bedste for at leve op til den tillidserklæring. Skolens personale arbejder i denne tid rigtig hårdt for at klare skærene i en økonomisk udfordrende tid, så checken kommer på det helt rigtige tidspunkt, siger Thomas Lunau.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Team Bodenhoff på tur på Als

24. september 2022 Sønderborg

Lørdag havde Team Bodenhoff, som cykler penge ind til Børnecancerfonden, det første stop ved Broager Sparekasse Skansen og derfra gik turen langs havnepromenaden til Hotel Sønderborg Strand, hvor Claus Bodenhoff gav et par af sponsorerne et synligt bevis på, at de hjælper ham. “Team Bodenhoff har ingen penge og dem, som vi samler ind, dem […]

Læs mere...