Hårdt tiltrængt guldregn på Kunstskolen

12. december 2013 Kultur

 Torsdag tog kunstskoleleder Thomas Lunau imod en check på hele 5.000 kroner. De mange kroner blev afleveret af souschef Ken Petersen fra Arbejdernes Landsbank, der vil støtte skolens undervisnings-aktiviteter.

Ken Petersen, en stor check og Thomas Lunau.

Ken Petersen, en stor check og Thomas Lunau.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Bankens fond til oplysning og uddannelse havde besluttet at pege på Sønderjyllands Kunstskole som en værdig modtager, og dermed belønne den for det store arbejde, der bliver lagt i at uddanne kunstnerisk begavede unge, så de kan være med til at præge hele regionen på mange forskellige kreative niveauer, siger Ken Petersen.

– Vi er meget glade for det skulderklap, og vi skal gøre vores bedste for at leve op til den tillidserklæring. Skolens personale arbejder i denne tid rigtig hårdt for at klare skærene i en økonomisk udfordrende tid, så checken kommer på det helt rigtige tidspunkt, siger Thomas Lunau.

Skrevet af: Ole [email protected]
1. december 2023 Erhverv, Sønderborg

Der skal laves en miljøvurdering af det kommende Netto-byggeri ved Porten

1. december 2023 Erhverv

Byggeriet af en ny Netto-butik ved Porten er forsinket – og den oprindelige plan med at gå i jorden i uge 30 blev skubbet. ”Det trækker ud, så vi kommer formentlig ikke i jorden før august-september, men forventningen om åbning i foråret 2024 er fortsat intakt”, sagde Jacob Krogsgaard Nielsen fra Salling Groups pressehold til […]

Læs mere...