Harmonikaklubben spiller adventskoncert

21. november 2019 Kultur

Til Sønderborg Harmonikaklubs 10. adventskoncert i Musikhuset på Skovvej på søndag klokken 14:30 har klubben inviteret ægteparret Annmay og Lars Kirkegaard, der sammen udgør duoen ‘MeAnnmay’ som måske er Danmarks/verdens eneste duo med harmonika og marimba. Duoen spiller en bred vifte af forskellige klassikere og spiller koncerter, kirkekoncerter, indslag til diverse fester og festivaler, samt – ikke mindst – for deres egen fornøjelses skyld.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Harmonikaklubs program ved adventskoncerten spænder fra et marchpotpourri af tjekkiske Julius Fucik over Pariser Tango til nogle kendte syng-med-numre. I anden afdeling helliger Harmonikaklubben sig Julens melodier.

Til sidstnævnte får vi god hjælp af en flok helt unge mennesker, skriver harmonikaklubben.

Sønderborg Harmonikaklub er nu i sit 35. leveår og har nu i de seneste år haft hjemsted i byens musikhus på Skovvej, der byder klubben meget fine rammer. Vore øvetider er tirsdage kl. 10 – 12, og alle er velkommen til at komme og lytte på. Sønderborg Harmonikaklub optager gerne nye medlemmer, der spiller eller bare interesserer sig for harmonikamusik.

Klubben tæller i dag 38 musikere og ligeså mange passive medlemmer.

“Vi håber, at mange igen vil finde vej til vores adventskoncert”, siger klubbens mangeårige leder, Alfred Renner.

Afslutningsnummeret bliver i år et kendt julenummer, hvor klubbens harmonikaorkester suppleret med børn og unge på scenen gi’r den fuld udblæsning, et indslag med overraskelser i.

I pausen byder Sønderborg Harmonikaklub på kaffe.

Entre kr. 50.- Billetter fås ved indgangen eller bestilles på tlf. 7447 4337 og på 6175 8623.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk