Haveforeningsformand opfordrede medlemmer til at tegne brandforsikring

13. marts 2019 Kultur

Ved generalforsamlingen forleden  i Haveforeningen Skovly, der blev holdt i Sønderborghus gjorde formanden, Hugo Jensen, i sin beretning opmærksom på, at alle medlemmer efter en kongresvedtagelse, nu er forpligtet til at tegne en brandforsikring, og han opfordrede til at benytte Kolonihaveforbundets Fællesforsikring med en favorabel pris.

Kassereren, Birgit Højer, forelagde regnskabet med et pænt overskud, og til bestyrelsen genvalgtes kassereren samt Lotto Bolø og Claus Frederiksen, skriver haveforeningen.

Ved mødet blev Arne Madsen Greve, mangeårigt medlem af blandt andet havebedømmelsesudvalget, takket for sin store indsats gennem årene.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Genforeningen 2020, Sønderborg

DGIs Genforeningsstafet nåede frem til Rytterstatuen

14. maj 2021 Genforeningen 2020

Fredag eftermiddag nåede Genforenings-depechen til Sønderborg, hvor den skiftede hænder og det blev DGI-formand Charlotte Bach Thomassen, som skulle løbe den op gennem Dybbøl Banke og videre mod Aabenraa. Med på turen fra Rytterstatuen til Dybbøl Banke var også byrådsmedlemmerne Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock, der begge – ligesom DGI-formanden – sagde nogle ord om […]

Læs mere...