Havnbjerg Genbrug og Kafé 93 støtter julemærkehjemmet

11. maj 2022 Frivillige Skrevet af: Redaktion

Foreningen Havnbjerg Genbrug og Kafé 93 er, efter tilhørsforholdet til Kirkens Korshær ophørte, ført videre som en selvstændig forening med egne vedtægter og foreningens hovedformål er i dag, som tidligere, en fortsættelse af det sociale arbejde, som daværende sognepræst Lene Johansen fra Havnbjerg Kirke begyndte på i 1993 i forbindelse med oprettelsen af Havnbjerg Genbrug og Kafé 93.

Kafé og genbrugsbutik er enhed, idet en del af overskuddet fra salget i butikken danner økonomisk fundament for driften af Kafe 93, der ikke hviler økonomisk i sig selv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kafé 93 virker i lokalområdet som cafè og spisested med lave priser samt værested. Alle er velkomne også borgere med udfordringer i tilværelsen, skriver foreningen.

Tidligere blev den øvrige del af foreningens samlede overskud forvaltet af Kirkens Korshær, men efter adskillelsen påhviler det nu Havnbjerg Genbrug og Kafé 93 selv at beslutte, hvordan det overskud skal bruges.

På den årlige generalforsamling 2022 er det derfor vedtaget hvert år at støtte en organisation, der hjælper børn og dermed deres familier med udfordringer i tilværelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2022 er det besluttet at støtte Julemærkehjemmet i Kollund.

Foreninger og institutioner kan ligeledes årligt søge støtte til sociale og kulturelle formål i lokalområdet, tidligere Nordborg Kommune.

Støtten uddeles efter ansøgning. I ansøgningen kræves der en kort redegørelse for formål samt et budget.

Man kan få yderligere oplysninger i forbindelse med ansøgning om støtte ved at rette henvendelse til Kurt Nissen, kasserer for Havnbjerg Genbrug og Kafé 93  på telefon: 2167 2714 eller pr. e.mail: [email protected]

14. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Markedsdage trækker folk til

14. juni 2024 Erhverv

Både i dag, fredag, og i morgen, lørdag, er der Markedsdage i SønderborgNYT, hvor der fredag eftermiddag var orkestre fra Musikskolen på scenen i Apotekerhaven. “Vi har sørget for et lille tog, så børn kan blive kørt en tur rundt i gaderne og der er highjumping ved Citykrydset. Og så er der forresten også musik […]

Læs mere...