Havnbjerg Genbrug og Kafé 93 støtter julemærkehjemmet

11. maj 2022 Nordborg

Foreningen Havnbjerg Genbrug og Kafé 93 er, efter tilhørsforholdet til Kirkens Korshær ophørte, ført videre som en selvstændig forening med egne vedtægter og foreningens hovedformål er i dag, som tidligere, en fortsættelse af det sociale arbejde, som daværende sognepræst Lene Johansen fra Havnbjerg Kirke begyndte på i 1993 i forbindelse med oprettelsen af Havnbjerg Genbrug og Kafé 93.

Kafé og genbrugsbutik er enhed, idet en del af overskuddet fra salget i butikken danner økonomisk fundament for driften af Kafe 93, der ikke hviler økonomisk i sig selv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kafé 93 virker i lokalområdet som cafè og spisested med lave priser samt værested. Alle er velkomne også borgere med udfordringer i tilværelsen, skriver foreningen.

Tidligere blev den øvrige del af foreningens samlede overskud forvaltet af Kirkens Korshær, men efter adskillelsen påhviler det nu Havnbjerg Genbrug og Kafé 93 selv at beslutte, hvordan det overskud skal bruges.

På den årlige generalforsamling 2022 er det derfor vedtaget hvert år at støtte en organisation, der hjælper børn og dermed deres familier med udfordringer i tilværelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2022 er det besluttet at støtte Julemærkehjemmet i Kollund.

Foreninger og institutioner kan ligeledes årligt søge støtte til sociale og kulturelle formål i lokalområdet, tidligere Nordborg Kommune.

Støtten uddeles efter ansøgning. I ansøgningen kræves der en kort redegørelse for formål samt et budget.

Man kan få yderligere oplysninger i forbindelse med ansøgning om støtte ved at rette henvendelse til Kurt Nissen, kasserer for Havnbjerg Genbrug og Kafé 93  på telefon: 2167 2714 eller pr. e.mail: kurtnissen@live.dk

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...