Havnbjerg: Yogaundervisning flytter til SFO-bygningen Krudtuglen

14. august 2017 Nordborg

De seneste tre år har den Gamle gymnastiksal på Havnbjerg Skole dannet ramme omkring yogaundervisning i Havnbjerg. Nu flytter vi undervisningen til mindre lokaler i den forhenværende SFO bygning “Krudtuglen”, som ligger på Studievej 2 i Havnbjerg.

I en pressemeddelelse til SønderborgNYT siger yogainstruktør Maren Wiese:

Det er dejligt, at der kan blive ved med at være aktiviteter på Havnbjerg Skole, som gavner hele lokalbefolkningen. Igennem Iværksætterforeningen Nordals tilbyder jeg yogaundervisningen til alle, som har lyst til at gøre aktiv en forskel for ens krop og dens velbefindende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg går ikke ind for en bestemt retning af yoga, men vil tilbyde yogaundervisning, som favner bredt, og  hvor alle kan være med.

YOGA FOR ALLE mandag kl. 17.15 til 18.30 og onsdag kl.9.00 til 10.15 er både for nybegyndere og dem der kender til yoga. Fokus er på åndedræt, og igennem øvelserne forøger vi smidigheden og muskelstyrke. Vi afslutter med et kvarters afspænding, som giver fornyet energi og velvære i kroppen.

POWER YOGA OG YOGASTRÆK. Torsdag kl.17.15 til 18.30. Her er fokus på de muskelstyrkende øvelser som er i flow efter hinanden, kombineret med strækøvelser. En times yoga uden afbrydelse giver sved på panden og bliver afsluttet med 15 min. afspænding. Også her er der fokus på åndedræt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Uge 36 er introduktionsugen med gratis undervisning for alle. Derefter er prisen 550 kr. for 10 gange. Der er plads til max. 15 deltager pr. hold. Ved man allerede nu hvilket hold man vil gå på, må man gerne tilmelde sig inden undervisningsstart. I begrænset omfang ved f.eks. skifteholdsarbejde er det muligt at skifte engang imellem på mandag -og onsdagsholdet.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på 23 39 49 14 eller skrive en mail til maren.wiese@hotmail.com.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk