Heidi’s Bierbar åbner ølhanerne lørdag

9. juni 2015 Erhverv

IMG_4683Fra på lørdag behøver du ikke tage længere end til centrum af Sønderborg, for at genopleve den unikke stemning, du kender fra skiferien. Heidi’s Bier Bar slår nemlig dørenene op og inviterer hele Sønderborg og omegn til åbningsfest med velskænket fadøl og ægte afterski-stemning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fri fadøl og fodbold

Aftenen starter kl. 20:00 hvor Heidi’s Bier Bar serverer gratis fadøl, blandt samtlige fadølsvarianter, frem til kl. 21.00. Derefter er der halv pris i baren helt til midnat, så alle gæster kan få en billig forsmag på barkortets afterskiklassikere.

Efter flere forespørgsler vises EM-kvalifikationskampen Danmark-Serbien.

IMG_4710

Henrik Danekilde flankeres af to af Heidi’rne som fra på Lørdag skal udskænke fadøl til gæsterne når Heidi’s Bier Bar åbner på Rådhustorvet Lørdag aften.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har fået flere henvendelser fra gæster, der gerne vil se kampen, men som også gerne vil besøge os. Da vi synes, at fodbold og øl ulasteligt hænger sammen, har vi besluttet at give folk en grund til at komme op af sofaen og viser derfor kampen på storskærm fra kl. 20.45. Vi har pt. 450 deltagere på vores Facebook-begivenhed, så det tegner til at blive en rigtig fodboldfest”, siger bestyrer Henrik Danekilde.

Særlig indretning

Forud for åbningen er der, de sidste mange måneder, blevet arbejdet hårdt for at skabe de helt rette rammer, for den særlige afterski-stemning, som Heidi’s Bier Bar er kendt for.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udenfor bliver man mødt af en flot ny facade, mens væggene indenfor er udsmykket fra gulv til loft med autentiske alpe- og ølmotiver, og endda med historiske lokale motiv som Dybbøl Mølle og Sønderborg slot.

Vi er meget stolte af hvad vi har fået bygget. Vi har oplevet en stor opbakning fra lokalsamfundet fra begyndelsen, og nu bliver det fantastisk at opleve baren blive fyldt med glade gæster, fest og stemning”, siger Henrik Danekilde.

Nyd fyraftensøllen i solen

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover den særlige afterski-stemning, der hersker indenfor, byder Heidi’s Bier Bar også på et udeareal. Her kan gæster henover sommeren nyde aftensolen, mens de betjenes af søde Heidi’er, som i pendulfart vil servere skummende fadøl på torvet. Som noget særligt holder Heidi’s Bier Bar åbent fredage allerede fra klokken 16, og stedet satser dermed på, at weekenden startes her:

“Ved at åbne tidligt om fredagen lægger vi op til, at man kan afslutte sin arbejdsuge og fejre starten på weekenden med en fyraftensøl hos os“, siger Henrik Danekilde og tilføjer, at der ikke findes noget bedre efter en hård arbejdsdag end en kold øl i solen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...