Heino Hansen optræder i Alsion med ‘Heino Hansens første Comedy Show’

16. september 2020 Kultur
Heino Hansen. Pressefoto
Heino Hansen. Pressefoto

Du har med stor sandsynlighed set Heino Hansen på tv-skærmen, de sociale medier eller live i 2020 – den herlige komiker er nemlig blevet rasende populær blandt danskerne, blandt andet efter sin deltagelse i tv-programmet ‘Stormester’ og via hans mange vittige indslag på sociale medier, skriver arrangørerne.

Den 11 november 2021 klokken 19 er Heino Hansen i Alsion med sit første klassiske standupshow nogensinde, der har den passende titel: Heino Hansens Første Comedy Show. I showet vil Heino Hansen tage publikum med tilbage til den dag, hvor han for første gang opdagede, at han er sjov.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Den dengang 14-årige Heino skrev en dansk stil – der lagde klassen ned af grin. Fra det sekund vidste jeg, hvad mit liv skulle bruges til. Generte og anonyme Heino, blev til klassens sjoveste – fra dag til dag. Heino Hansen var skabt. Den danske stil i 8.C på Sct. Jørgens Skole i Næstved, blev altså mit første Comedy Show – og du får i showet lov at høre opskriften på, hvordan unge Heino udviklede sin alternative hjerne og måske du får lov at høre min danske stil fra 1998”, siger Heno Hansen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Heino Hansen debuterede som standupkomiker i 2008, og allerede halvandet år senere blev han nomineret til Talentprisen ved Zulu Comedy Galla.

Senest er Heino Hansen blevet et hit hos de danske tv-seere efter sin medvirken i det populære program Stormester, og han står overfor den fornemme opgave som kommende vært på programmet Klipfiskerne. Med sit lunefulde og herlige væsen, og ikke mindst skarpe leveringer, har Heino Hansen indskrevet sig som et af de mest talentfulde spillere på den danske comedyscene.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...