Heldige Tina Petersen gik ShopAmok i Vila

2. maj 2014 Erhverv

Der måtte flere omtrækninger til, inden Tina F. Petersens mobiltelefon bimlede og hun fik at vide, hun er den heldige vinder af et halvt minut, hvor hun kan rive tøj ned fra bøjler og hylder i Vila i Borgen.

IMG_5058

Den fjerde konkurrencedeltager, der blev ringet op, besvarede opkaldet og gik ShopAmok.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det var da ret heldigt, når jeg faktisk bare var i Borgen for lige at se, hvad de har fået af nyt i Vila. Det er den eneste butik i huset, som jeg bruger, siger den heldige vinder til Sønderborg Nyt. Fredag havde hun egentlig ingen planer om at handle.

Tina Petersens gemal var naturligvis glad for, at hun vandt – og da hun kom til disken med alt tøjet stod han og ventede med barnevognen. Pludselig gik det op for ham, at tøjet ikke bare skulle i en pose og det så handlede om at komme videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu skulle alt jo prøves, så de rigtige størrelser blev fundet.

– Jeg tror, jeg triller en tur rundt med den lille, siger han.

Tina Petersen kunne drage hjem med tøj for 2.880 kroner uden at
have brugt dankortet.

Sønderborg Nyts fotograf, Bo Bach Jensen fulgte Tina Petersen, mens hun styrede sikkert rundt på tøjjagten: Viderstilling til billedder

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 112, Gråsten

To natteture for Brand og Redning

18. maj 2021 112

Natten til tirsdag måtte brandvæsnet ud på to ture – og den første var til Imerco i Gråsten, hvor der var gang i brandalarmen ved midnatstid. “Vi var indenfor og kigge os omkring, men der var intet galt”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Klokken 00:24 kom der gang i den automatiske […]

Læs mere...