Helge Larsen: Meld dig som pedalartist i “Vi cykler til arbejde”

28. februar 2017 Samfund
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

 

I maj måned ruller Danmarks største cykelkampagne “Vi cykler til arbejde” igen ud over hele landet. Igen i år har deltagerne mulighed for at konkurrere om præmier, løbe med titlen som det mest cyklende hold eller blive kåret som årets cykelpendler.

Helge Larsen er en glimrende rollemodel for cykelkampagnen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formålet er at få flere til at cykle i hverdagen, fordi en daglig cykeltur har mange fordele. Cyklende borgere er sundere, har mere energi og færre sygedage – men samtidig er cykling også den transportform, som er med til at reducere CO2-udledningen væsentligt.

“Vi vil gerne have flere til at cykle i deres dagligdag, fordi der er mange fordele ved at droppe bilen. Det er sundt, der er mange penge at spare på brændstof, og man får en sjov konkurrence med kollegerne”, siger Helge Larsen, formand for Sundhedsvalget, og forsætter

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg vil opfordre til, at man tager udfordringen til sig, danner et hold med sine arbejdskolleger og ser, hvor mange ‘cykledage’ man kan drive det til”, siger sundhedsudvalgsformanden i en pressemeddelelse.

Alle kan være med

I Sønderborg støtter kommunen og ProjectZero særligt op om kampagnen.

Det sker ved at invitere alle deltagerne til morgenmadsevent på Rønhaveplads den 17. maj, og cykelmåneden afsluttes på festlig vis den 12. juni med en stor cykelfest på Idrætshøjskolen, hvor der også er præmieoverrækkelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle, der ønsker at deltage i kampagnen, kan fra den 1. marts  tilmelde sig på kampagnens hjemmeside her.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Nybyggerne klar til start i Sønderborg – følg med direkte klokken 12

10. maj 2021 Samfund

I efteråret blev det afsløret, at Sønderborg bliver vært for det populære TV2-program ’Nybyggerne’ og mandag bliver Nybyggerne afsløret på et pressemøde, som du kan følge direkte på SønderborgNYT TV, fra klokken 12:00. Optagelserne til programmet, hvor fire par skal kæmpe om at indrette det bedste hus, er så småt ved at gå i gang […]

Læs mere...