Helge Larsen skal grave for til nyt træningsområde

14. maj 2014 Uncategorized

På torsdag kl. 15.30 tages første spadestik til et nyt udendørs træningsområde i Sønderborg. Træningsområdet kommer til at ligge på det grønne område bagved Sundhedscentret og Kløvermark-Hallen.Første spadestik Sundhedscentret

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bliver formand for sundhedsudvalget, Helge Larsen, der får fornøjelsen af at tage det første spadestik, og det glæder han sig til:

– I Sønderborg Kommune lægger vi vægt på, at borgerne skal de bedste muligheder for at holde sig i form. Jeg er glad for, at vi nu går i gang med at lave endnu et udendørs træningsanlæg, og mit håb er, at borgerne vil slide godt og grundigt på det, siger Helge Larsen.

Udvalgsformanden opfordrer samtidig byens borgere til at være kreative, for det bliver nemlig dem, der skal finde et godt navn til det nye træningsområde. Den, der kommer med det bedste navn, får – udover æren – også to træningstimer sammen med det dygtige personale fra Sundhedscentret.

Forslag til navnet skal sendes til: fitness@sonderborg.dk senest den 2. juni, og vinderen får besked i begyndelsen af juni.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Flyttede tilbage Sønderborg og skabte et energi-rigtigt drømmehus

14. maj 2021 Samfund

Den smukke natur, familien og Sønderborgernes venlige og imødekommende væsen, fik Marianne Albers, sammen med sin familie til, at flytte fra København tilbage til Sønderborg og fandt en bungalow-villa som de energi-renoverede og omdannet til deres drømmebolig. For Marianne Albers og hendes mand har huskøbet og en efterfølgende gennemgående energi-renovering, på alle måder været en […]

Læs mere...