Helge Larsen skal grave for til nyt træningsområde

14. maj 2014 Uncategorized

På torsdag kl. 15.30 tages første spadestik til et nyt udendørs træningsområde i Sønderborg. Træningsområdet kommer til at ligge på det grønne område bagved Sundhedscentret og Kløvermark-Hallen.Første spadestik Sundhedscentret

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bliver formand for sundhedsudvalget, Helge Larsen, der får fornøjelsen af at tage det første spadestik, og det glæder han sig til:

– I Sønderborg Kommune lægger vi vægt på, at borgerne skal de bedste muligheder for at holde sig i form. Jeg er glad for, at vi nu går i gang med at lave endnu et udendørs træningsanlæg, og mit håb er, at borgerne vil slide godt og grundigt på det, siger Helge Larsen.

Udvalgsformanden opfordrer samtidig byens borgere til at være kreative, for det bliver nemlig dem, der skal finde et godt navn til det nye træningsområde. Den, der kommer med det bedste navn, får – udover æren – også to træningstimer sammen med det dygtige personale fra Sundhedscentret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forslag til navnet skal sendes til: fitness@sonderborg.dk senest den 2. juni, og vinderen får besked i begyndelsen af juni.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Team Bodenhoff på tur på Als

24. september 2022 Sønderborg

Lørdag havde Team Bodenhoff, som cykler penge ind til Børnecancerfonden, det første stop ved Broager Sparekasse Skansen og derfra gik turen langs havnepromenaden til Hotel Sønderborg Strand, hvor Claus Bodenhoff gav et par af sponsorerne et synligt bevis på, at de hjælper ham. “Team Bodenhoff har ingen penge og dem, som vi samler ind, dem […]

Læs mere...