Helge Larsen skal grave for til nyt træningsområde

14. maj 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

På torsdag kl. 15.30 tages første spadestik til et nyt udendørs træningsområde i Sønderborg. Træningsområdet kommer til at ligge på det grønne område bagved Sundhedscentret og Kløvermark-Hallen.Første spadestik Sundhedscentret

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bliver formand for sundhedsudvalget, Helge Larsen, der får fornøjelsen af at tage det første spadestik, og det glæder han sig til:

– I Sønderborg Kommune lægger vi vægt på, at borgerne skal de bedste muligheder for at holde sig i form. Jeg er glad for, at vi nu går i gang med at lave endnu et udendørs træningsanlæg, og mit håb er, at borgerne vil slide godt og grundigt på det, siger Helge Larsen.

Udvalgsformanden opfordrer samtidig byens borgere til at være kreative, for det bliver nemlig dem, der skal finde et godt navn til det nye træningsområde. Den, der kommer med det bedste navn, får – udover æren – også to træningstimer sammen med det dygtige personale fra Sundhedscentret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forslag til navnet skal sendes til: [email protected] senest den 2. juni, og vinderen får besked i begyndelsen af juni.

17. april 2024 Politik, Sønderborg

Målsætningen med 77.000 indbyggere i 2030 holder ikke, siger politikere

17. april 2024 Politik

På mødet i Økonomiudvalget i dag, onsdag, blev der lagt en befolkningsprognose på bordet. Den bygger på tal fra Danmarks Statistik og de viser en befolkningsfremgang på 28 personer frem til 2028. Byrådet arbejder hen imod, at der er 77.000 indbyggere i Sønderborg Kommune i 2030. ”Årets befolkningsprognose understreger med al tydelighed, at vi ikke […]

Læs mere...