Hella Joof kommer til Sønderborg og snakker om ’Lykke’

7. februar 2020 Kultur

Hella Joof kommer til Alsion i Sønderborg den 11. marts, hvor hun giver et spændende foredrag.

I mange år havde Hella Joof regler for næsten alt – særligt for hvilken mand, hun skulle have, men i et liv fuld af regler er der sjældent plads til de ting, der kommer fra den blinde vinkel – og det er oftest dem, der gør dig lykkeligst, har Hella Joof erfaret.

Hella Joofs sprudlende foredrag tager sit afsæt i begrebet ’Lykke’ og er fyldt med humor, glæde, satire, alvor og andre gode ingredienser fra det virkelige liv.

Artiklen fortsætter under annoncen

På et eller andet tidspunkt havde Hella Joof udtalt sig til et blad om sine meninger om lykke og mange andre ting.

“Og det var mine meninger om lykke, jeg skulle tale om i foredraget og det har jeg gjort lige siden – og foredraget er også blevet til en bog”, siger Hella Joof og forklarer, at hvis nogen tidligere har hørt hende sige det stik modsatte af det, som de hører i Alsion, så skyldes det, at hun er blevet klogere.

“I kender vel også det med, at man i årevis går og tror, at sådan og sådan er det bare – og så pludselig opdager, at det er det så ikke”, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er et begrænset antal billetter til salg, så hvis du vil opleve Hella Joofs foredrag den 11. marts 2020 i Sønderborg, så kan du købe billet ved at klikke her.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
19. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Skal du med til Klovneløb?

19. maj 2022 Erhverv

Den 29. maj fra kl. 13.30-16.30 er der Klovneløb i Nordborg og det har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Med løbet samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må […]

Læs mere...