Helle Reinecker testede elcykel dagligt mellem Sønderborg og Havnbjerg

6. juni 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Helle Reinecker er en af elcykel-testerne, som har benyttet sig af chancen til kvit og frit at låne en elcykel hos Jønnes Cykler i hele 14 dage.

“Det har været en rigtig god oplevelse og jeg ser en elcykel som et glimrende alternativ til bil nummer to”, siger Helle

Helle Reinecker nød cykleturene til og fra Havnbjerg.

Helle Reinecker nød cykleturene til og fra Havnbjerg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Reinecker til SønderborgNYT.

I testperioden har hun trådt i pedalerne hele vejen fra Sønderborg og til Havnbjerg, hvor hun står i grillen overfor Danfoss.

“På til til arbejde tog jeg den mest direkte vej, men hjemturen var altid på en lille omvej, så jeg kunne nyde landskaberne”, siger Helle Reinecker.

Helle Reinecker ser fordelene ved en elcykel:

“Jeg kan cykle på arbejde uden at være helt kogt. Jeg får frisk luft og også motion – og jeg sparede 1000 kroner på benzinregningen “, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Helle Reinecker er tæt på at købe elcykel.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juli 2021 112, Sundeved

Dreng har indrømmet at han står bag tre mindre brande

26. juli 2021 112

Politiet Politi modtog søndag morgen en anmeldelse om mulig brandstiftelse på Nydamskolen i Vester Sottrup. Der var ild i nogle træpaller, som var stablet op ad bygningens nordlige gavl. Branden nåede kortvarigt at brede sig til bygningen, inden den var slukket. Det fortæller Politiet i en pressemeddelelse. Efterfølgende brandundersøgelse og efterforskning førte senere søndag til […]

Læs mere...