Helle Reinecker testede elcykel dagligt mellem Sønderborg og Havnbjerg

6. juni 2016 Erhverv

Helle Reinecker er en af elcykel-testerne, som har benyttet sig af chancen til kvit og frit at låne en elcykel hos Jønnes Cykler i hele 14 dage.

“Det har været en rigtig god oplevelse og jeg ser en elcykel som et glimrende alternativ til bil nummer to”, siger Helle

Reinecker til SønderborgNYT.

I testperioden har hun trådt i pedalerne hele vejen fra Sønderborg og til Havnbjerg, hvor hun står i grillen overfor Danfoss.

“På til til arbejde tog jeg den mest direkte vej, men hjemturen var altid på en lille omvej, så jeg kunne nyde landskaberne”, siger Helle Reinecker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Helle Reinecker ser fordelene ved en elcykel:

“Jeg kan cykle på arbejde uden at være helt kogt. Jeg får frisk luft og også motion – og jeg sparede 1000 kroner på benzinregningen “, siger hun.

Helle Reinecker er tæt på at købe elcykel.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...