Heller ingen storskærm i Sønderborg til næste EM-kamp

5. juli 2021 Kultur

Sønderborg Kommunes forvaltning har ikke fået nogen ansøgninger fra forretningsdrivende, som synes, det kunne være festligt at vise Danmarks næste EM-kamp på storskærm.

“Der har været en ansøgning fra Vores Sønderborg, men de trak den igen”, siger chefen for Kultur, Idræt og Fritid, Morten Fogh, til SønderborgNYT.

Næstformand Jesper Kock fra Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Kultur fortæller, at både politikere og forvaltning ville have set positivt på en ansøgning om tilladelse til at stille storskærm op.

Artiklen fortsætter under annoncen

“I udvalget er vi meget positivt stemte overfor konkrete ansøgninger, som skaber liv i kommunen og forvaltningen var også klar til at støtte økonomisk”, siger han.

Jesper Kock er bekendt med, at Vores Sønderborg skulle have søgt en tilladelse.

“Vi havde sendt en ansøgning, men kunne ikke finde et sted, hvor det var muligt at leje en storskærm, så vi trak ansøgningen igen”, siger citychef Axel Nielsen til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...