Henriette Horne hjælper klienter til VARIGT vægttab

3. februar 2020 Broager

Hypnose er en naturlig tilstand af øget modtagelighed, hvor din underbevidsthed bliver klar til at tage mod nye neskeder og skabe ændringer i dit underbevidste sind.

Det skriver hypnoterapeut og kostvejlder Henritte Horne i sin brochure.

“Hypnose er rigtigt godt mod stress, angst, tristhed samt til rygestop, vægttab og rigtigt meget mere”, siger hun til SønderborgNYT. Gennem nogle måneder har hun haft succes med sine vægttabsforløb.

“Jeg tilbyder at hjælpe mennesker med at tabe sig – og det handler ikke alene om mad. Vi kredser ind, hvornår og hvorfor der spises mellem hovedmåltiderne”, siger Henriette Horne til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Selvfølgelig er det vigtigt, hvad vi spier – men det er mindst lige så vigtigt at finde frem til, hvilke følelser det er, man dulmer, når man spiser mellem måltiderne”.

Ved hjælp af hypnose lægger Henriette Horne styreredskaber ind i underbevidstheden hos sine klienter.

“Og det har virket for os, så vi har været ‘sukkerfri’ i to måneder nu. Sukkermonstret døde, fordi vi gik i dybden med os selv”, siger to kvinder, der har været i forløb. De fortæller også, at Henriette Horne udfordrede dem, så de nåede ind til de følelser, der fik dem til at søge trøst ved at spise mellem måltiderne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den ene af kvinderne har tabt 7-8 kilo og den anden hele 13 kilo.

“Jeg var begyndt at holde øje med min kost, inden jeg begyndte”, siger kvinder, der har tabt 13 kilo.

To andre kvinder begyndte hos Henriette Horne lige efter årsskiftet. De har smidt omkring syv kilo hver.

“Og det er helt hun at føle afsavn”, siger de.

“Slankekure er ikke den rigtige løsning til varigt vægttab, så er der nogen, der vil opnå det, så skal de bare kontakte mig. De skal de også, hvis de vil have hjælp til andre livsstilsygdomme”, siger Henriette Horne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Følger med

Henritte Horne følger sine klienter tæt og det gør hun blandt andet via en lukket Facebook-gruppe og så er de alle velkomne til at ringe eller skrive til hende.

“For eksempel beder jeg dem tage et billede af deres aftensmad, når den ligger på tallerkenen. Så kan jeg se, om en er sat rigtigt sammen. Det er jo vigtigt, vi får en kost, der gavner os”, siger hun. En del af behandlingen er at lære at spise sundt.

Henriette Horne er oprindeligt frisør – og har sin salon på Illerstrandvej ved broager. Det er også der, hun tager imod de klienter, der opsøger hende.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Udover at være frisør, så er jeg kostvejleder, sundhedscoach, skyggevejleder og hypnoterapeut”, siger Henriette Horne.

Henriette Horne kender til overvægt. Hun har selv tabt 60 kilo – og kender vjen til varigt vægttab.

Læs meget mere om Henriette Horne HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2021 Politik, Sønderborg, Uncategorized

Samlet vederlagsomkostning til formænd og næstformand stiger i ny udvalgsstruktur

30. november 2021 Politik

Som SønderborgNYT tidligere tirsdag kunne fortælle, skal byrådet træffe beslutning om en ny udvalgsstruktur for den kommende byrådsperiode. Det betyder blandt andet, at der fremover bliver ét stående udvalg mere og dermed stiger den samlede vederlagsomkostning til formænd og næstformand i de såkaldte ’stående’ udvalg, hvis forslaget godkendes. Samlet set stiger den årlige, samlede omkostning […]

Læs mere...