Henrik Bielefeldt er ny mand i ProjectZero

10. oktober 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

ProjectZero styrker fokus på Sønderborg-områdets udlejningsboliger.

Som ny projektleder på området, har ProjectZero ansat 36-årige Henrik Bielefeldt. Han skal i samarbejde med boligforeninger, udlejere, beboere, lejerorganisationer m.v.

styrke energieffektiviseringen i denne del af boligmassen, som udgør knap halvdelen af Sønderborg-områdets boliger.

Henrik Bielefeldt er ny mand på holdet i ProjectZero.

Henrik Bielefeldt er ny mand på holdet i ProjectZero.

”Min opgave bliver at frisætte de mange muligheder for at spare energi og penge, skabe et bedre indeklima og grønne transportløsninger – en opgave som vi skal løfte i samarbejde.  Det handler om skabe fælles målsætninger, men også om at komme godt i gang, sikre bred accept, deltagelse og handlinger”, siger Henrik Bielefeldt i en pressemeddelelse.

Henrik Bielefeldt har tidligere arbejdet med beboerdemokrati, da han, for 10 år siden, var medlem af hovedbestyrelsen i SAB, Sønderborg Andels Boligforening.

”Min viden om, hvordan beboerdemokrati fungerer, den glæder jeg mig til at sætte i spil i min nye stilling”, siger han.

Henrik Bielefeldt har gennem mange år været aktiv indenfor frivilligt arbejde, hvor han bl.a.

Artiklen fortsætter under annoncen

har været med i bestyrelsen for Dybbøl fodbold og President for netværket JCI Sønderborg. Og har dermed en stor erfaring med at engagere og motivere frivillige.

Beboernes inddragelse og indsigt i deres muligheder for at spare på energien er helt central.

”ProjectZero har gode erfaringer fra boligejerne og dem glæder jeg mig til at dykke ned i og inddrage i arbejdet med beboere og lejere”, siger Henrik Bielefeldt og fortsætter:

”Opgaven er jo at få alle borgerne i Sønderborg-området aktivt inddraget i omstillingen, så vi sammen realiserer målsætningen om et CO2-neutralt Sønderborg-område i 2029”.

Henrik Bielefeldt er uddannet indenfor detailbranchen og har dermed også stor erfaring med at sætte sig i kundens sted – hvilket borgerinddragelsen også handler om.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Følg med i Forskningens Døgn

22. april 2021 Uddannelse

I næste uge kan alle se med på deres computer, tablet eller telefon, når forskere fra blandt andet universiteter, virksomheder og formidlings- og forskningscentre deler ud af deres viden inden for en bred række af emner og områder. Det er nemlig blevet tid til den årlige begivenhed, der går under betegnelsen Forskningens Døgn, som er […]

Læs mere...