Hent naturoplevelser på gammel losseplads

10. januar 2016 Samfund

I løbet af foråret åbner nye stier i Spang, hvor der tidligere var en stor losseplads. Stierne binder området sammen og giver adgang til mange og anderledes naturoplevelser. Artiklen fortsætter under annoncen

jpg” alt=”IMG_1065″ width=”300″ height=”225″ />

Der er allerede anlagt en mountainbikebane, en kælkebakke og nogle få stier på den gamle losseplads i Spang. Nu suppleres området med et helt nyt net af stier, således at mulighederne for naturoplevelser øges væsentligt.

Arbejdet med at etablere de nye stier er påbegyndt, men for øjeblikket stoppet af sne og væde. Arbejdet ventes gennemført inden for de næste par måneder, men en slutdato er helt afhængig af, hvordan vintervejret arter sig.

“De nye stier vil bla. føre over toppen af det gamle deponi, hvorfra man kan nyde udsigten over Ulkebøl Krigshavn og Augustenborg Fjord. På toppen er der desuden en natur, der minder om slette med sparsom vækst af græsser,nurter og andre ikke helt almindelige planter. Man kan godt glæde sig til at opleve de nye stier, siger jordbrugsteknolog Kristian Nordstrøm i en pressemeddelelse fra Sønderborg Kommune.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk