Hent naturoplevelser på gammel losseplads

10. januar 2016 Samfund

I løbet af foråret åbner nye stier i Spang, hvor der tidligere var en stor losseplads. Stierne binder området sammen og giver adgang til mange og anderledes naturoplevelser.IMG_1065

Der er allerede anlagt en mountainbikebane, en kælkebakke og nogle få stier på den gamle losseplads i Spang. Nu suppleres området med et helt nyt net af stier, således at mulighederne for naturoplevelser øges væsentligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arbejdet med at etablere de nye stier er påbegyndt, men for øjeblikket stoppet af sne og væde. Arbejdet ventes gennemført inden for de næste par måneder, men en slutdato er helt afhængig af, hvordan vintervejret arter sig.

“De nye stier vil bla. føre over toppen af det gamle deponi, hvorfra man kan nyde udsigten over Ulkebøl Krigshavn og Augustenborg Fjord. På toppen er der desuden en natur, der minder om slette med sparsom vækst af græsser,nurter og andre ikke helt almindelige planter. Man kan godt glæde sig til at opleve de nye stier, siger jordbrugsteknolog Kristian Nordstrøm i en pressemeddelelse fra Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Samfund, Sønderborg

TrygFonden giver penge til to projekter i Sønderborg

19. august 2022 Samfund

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har uddelt penge til en række nye tryghedsskabende initiativer og projekter i regionen. I kategorien Børn og Unge får Sønderborg Andelsboligforening 746.882 kroner til projektet  ’Kulturfrontløber’, skriver Trygfonden i en pressemeddelelse. Et mål for TrygFonden er, at flere voksne kan realisere og fastholde en sund livsstil, have et trygt […]

Læs mere...