Hent naturoplevelser på gammel losseplads

10. januar 2016 Samfund

I løbet af foråret åbner nye stier i Spang, hvor der tidligere var en stor losseplads. Stierne binder området sammen og giver adgang til mange og anderledes naturoplevelser.IMG_1065

Der er allerede anlagt en mountainbikebane, en kælkebakke og nogle få stier på den gamle losseplads i Spang. Nu suppleres området med et helt nyt net af stier, således at mulighederne for naturoplevelser øges væsentligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arbejdet med at etablere de nye stier er påbegyndt, men for øjeblikket stoppet af sne og væde. Arbejdet ventes gennemført inden for de næste par måneder, men en slutdato er helt afhængig af, hvordan vintervejret arter sig.

“De nye stier vil bla. føre over toppen af det gamle deponi, hvorfra man kan nyde udsigten over Ulkebøl Krigshavn og Augustenborg Fjord. På toppen er der desuden en natur, der minder om slette med sparsom vækst af græsser,nurter og andre ikke helt almindelige planter. Man kan godt glæde sig til at opleve de nye stier, siger jordbrugsteknolog Kristian Nordstrøm i en pressemeddelelse fra Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. maj 2021 Politik, Gråsten

Ulovligt biogasbyggeri: Forvaltningen var fem uger om at reagere på henvendelser

8. maj 2021 Politik

Forleden lagde Teknik- og Miljøforvaltningen en redegørelse om det ulovlige byggeri på biogasanlægget i Kværs foran udvalgspolitikerne – og det stod klart, at der var kommet henvendelser fra borgere om, at Nature Energy overtrådte reglerne. “Men det tog hele fem uger fra henvendelser kom til Teknik- og Miljøforvaltningen bad deres jurister om at se på […]

Læs mere...