Her er Danfoss nye koncernchef – Kim Fausing

22. marts 2017 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Kim Fausing er ny koncernchef og CEO for Danfoss efter at Niels B. Christiansen har valgt at forlade Danfoss den 1. juli.

Kim Fausing kom til Danfoss som direktør for Danfoss Refrigeration & Air Conditioning Division i 2007. Den 1. januar 2008 blev han udnævnt til Executive Vice President og COO og fik dermed ansvar for Danfoss segmenterne Climate & Energy Divisions og senere Power Solutions samt Danfoss Business System og Global Procurement.

Fra 1990-2006 var Kim Fausing tilknyttet Hilti Corporation, som er et familieejet selskab med hovedkvarter i Liechtenstein og mere end 21.000 medarbejdere på verdensplan. Kim Fausing havde en række internationale stillinger hos Hilti og blev i 2003 udnævnt til divisionsdirektør og medlem af direktionen i selskabets hovedkvarter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kim Fausing er uddannet maskiningeniør og har en MBA fra Henley, London.

Læs også: Sønderborg byråd takker afgående topchef for samarbejdet

Læs også: Kim Fausing er ny koncernchef hos Danfoss

Læs også: Koncernchef Niels B. Christiansen forlader Danfoss

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Michael [email protected]
30. november 2023 Sønderborg, Frivillige

Er du en gevinst for Sønderborghus’ bestyrelse?

30. november 2023 Sønderborg

Den frivillige bestyrelse for Sønderborghus er med til at udvikle og sikre, at Sønderborghus og den daglige ledelse udfolder sit virke indenfor rammerne af de aftaler og retningslinjer huset er underlagt, som henholdsvis regionalt spillested og kultur- og medborgerhus. Bestyrelsen for Sønderborghus består af fem udpegede medlemmer og to valgte repræsentanter for brugerne. Bestyrelsen har […]

Læs mere...