Her er nogle af de steder der er Skt. Hansbål

23. juni 2022 Kultur

I dag, torsdag, kan du og din familie være med til spændende og anderledes Sankt Hans i Universe.
I kan møde heksen Poxi og sammen med hende fremstille heksebryg af slangeæg, krokodilletåre og myggeblod.

I kan synge med sangeren RayRay, se bål, få ballondyr, hente gratis tulipanløg og meget, meget mere.
Et par timer senere – klokken 17 – begynder musikken til Sankt Hans ved Strandens Ishus i Sønderborg – og her bliver der også tændt bål – og båltalen skal holdes af Vivi Brit Nielsen fra Byrådet. Aftenen slutter med et flot fyrværkeri.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klokken 20 spiller Sønderjyllands Symfoniorkester Sankt Hans-koncert i Alsion og når den er slut, tændes der bål ved Alssund.

I Gråsten er Sankt Hans årets familiebegivenhed hos FDF. Traditionen tro tænder vi op i grillen, fyrer op under heksen og sætter gang i en masse sjove aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Der kan købes mad og drikke. Medbring gerne et tæppe at sidde på da vi ikke har bænke nok til alle.

Der er plads til alle, så tag gerne naboen med.
Artiklen fortsætter under annoncen

Kender du til flere steder, hvor der fejres Skt. Hans, så skrive det gerne i kommentarfeltet på SønderborgNYTs Facebookside.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...