Her kan du hente en gratis røgalarm

22. november 2019 Samfund

December måned står for døren med alt hvad der bimler og bamler inden for hjemlig hygge. Der er ekstra gang i køkkenerne med fuld knald på ovne og æbleskivejern, og vi tænder ekstra mange levende lys i hjemmet. December og januar er samtidig de to måneder på året med klart flest boligbrande.

Ca. 90 procent af boligbrandene opstår på grund af fejl på – eller utilsigtede brug af – elektrisk udstyr. En tredjedel af disse brande opstår i køkkenet. Så har man ikke i forvejen en røgalarm, er det en god idé at anskaffe sig en.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fredag den 29. november kl. 14-16 deler Sønderborg Brand og Redning 500 gratis røgalarmer ud følgende steder:

Sønderborg Brandstation

Ved SuperBrugsen i Høruphav

Svenstrup Brandstation

Egernsund Brandstation

Der er mulighed for at se en brandbil, og få gode råd til opsætning af røgalarmer og til hvordan du forbedre brandsikkerheden dit hjem., skriver Sønderborg Kommune.

Brand og Redning giver desuden julesmåkager, der garanteret er bagt under helt brandsikre forhold. Tag hele familien med, og ønsk din lokale brandmand glædelig jul.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Politik, Sønderborg

Ny politik skal sikre retning og kvalitet i fremtidens arkitektur og bevaring

1. december 2021 Politik

Sønderborg Kommune rummer flere gamle, bevaringsværdige kulturmiljøer, for eksempel omkring Gråsten Slot og i Augustenborgs historiske bymidte. Samtidig er der eksempler på moderne arkitektur og byplanlægning, eksempelvis ved Idrætshøjskolen og på Byens Havn, skriver Sønderborg Kommune. ”Jeg er meget glad for, at vi nu står med en politik, som både skal hjælpe os med sikre […]

Læs mere...