Herlig aften med musikskoleelever i Sønderborghus

18. januar 2019 Kultur

Fredag aften var en lang række af Musikskolens rytmiske bands på scenen i Sønderborghus – og Teatersalen var tætpakket med musikernes  søskende, forældre og bedsteforældre, der skulle opleve ungdommen folde sig ud.

Musikskolens bands gav publikum en god oplevelse – og der var selvfølgelig nogle af sangerne, der lige var lidt mere fantastiske end andre og det er godt for musiklivet, når der ind imellem er nogen, der skiller sig ud på den fede måde.

Enhver kan trygt møde op, når musikskoleelever spiller koncerter og optræder rundt omkring.

Artiklen fortsætter under annoncen

De allesammen kan spille og de brænder for at gøre det.

Aftenens vindere

Pudsigt nok handlede aftenen om at kåre de bedste bands – og ifølge musikunderviser Niels Præstholm er noget, som musikskoleleverne ser frem til.

Dommerne valgte et band ud fra sværhedgraden i, hvad de bød på, performance, og udstråling, mens publikum stemte på dem, som de allerbedst kunne li’.

Dommernes vinder blev Divas and Darlings og publikum gav deres hjerte til Jasjaa.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Vandet sejlede ned i apoteket i Borgen

16. oktober 2021 Erhverv

Lørdag middag gik der hul på et rør med vand i apoteket i Borgen og derfor sejlede vandet ned ad en væg og ud over gulvet. “Vi skyndte os at træde væk – og apoteket fortsatte deres kundebetjening fra den ene af kasserne”, siger en kunde til SønderborgNYT. Der blev også ringet efter hjælp, så […]

Læs mere...