Herlig og underholdende SMUK-koncert

24. januar 2020 Kultur

Fredag aften dirigerede Michelle Rakers Slesvigske Musikkorps gennem den årlige nytårskoncert i en fyldt koncertsal i Alsion, hvor orkestret havde Julie Berthelsen og Amin Jensen med som solister.

“Michelle Rakers er fra US Marine Band, der også kaldet præsidentens eget. Så du har altså spillet for præsident Obama. Så kom der et valg. Trump blev præsident – og nu er her”, sagde Amnin Jensen for lige at fortælle, han vidste, hvem dirigenten er.

Julie Berthelsen og Amin Jensen fik sunget en lang række sange, Nogle af dem sang de også sammen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg vil synge en sang hjemmefra – og hjemme, det er helt inde i stuen, hvor jeg kommer fra. Min far skrev den i firserne til fordel for Krætens Bekæømpelsen, da de kom til Grønland. Der var også en indsamling og den gav hele to millioner kroner”, sagde Julie Berthelsen, inden hun sang sin fars sang.

Publikum var ovenud tilfredse – solisterne sang var fantastisk og så var også underholdende – og SMUK viste igen, at de nyder at sidde på en scene og vise, at de både kan spille og folde deres humor ud.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Vandet sejlede ned i apoteket i Borgen

16. oktober 2021 Erhverv

Lørdag middag gik der hul på et rør med vand i apoteket i Borgen og derfor sejlede vandet ned ad en væg og ud over gulvet. “Vi skyndte os at træde væk – og apoteket fortsatte deres kundebetjening fra den ene af kasserne”, siger en kunde til SønderborgNYT. Der blev også ringet efter hjælp, så […]

Læs mere...